Τόλης Βοσκόπουλος: Δεν μπόρεσε να συνεχίσει η Ζωζώ Σαπουντζάκη… «Έπαιξε σημαντικό ρόλο η γυναίκα του»

11:50 - 19/07/2021

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια και το ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα θρηνεί για την απώλειά […] The post Τόλης Βοσκόπουλος: Δεν μπόρεσε να συνεχίσει η Ζωζώ Σαπουντζάκη… «Έπαιξε σημαντικό ρόλο η γυναίκα του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τόλης Βοσκόπουλος: Ράκος η Ζωζώ Σαπουντζάκη – «Λυπάμαι πολύ, πάρα πολύ…» (video)

«Η γυναίκα του είναι ηρωίδα πραγματικά, εξαιρετικός άνθρωπος, τον πρόσεξε, τον κοίταξε…»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Τόλης Βοσκόπουλος: Λύγισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη - «Δεν είμαι σε κατάσταση, συγγνώμη»

Δεν άντεξε η Ζωζώ Σαπουντζάκη να μιλήσει για τον θάνατό του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο Τόλης Βοσκόπουλος «έφυγε» σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς. Λίγο μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του, η Ζωζώ Σαπουντζάκη ούσα συγκλονισμένη μίλησε τηλεφωνικώς στην εκπομπή Καλοκαίρι Not. Μη μπορώντας να πει πολλά για τον καλό της φίλο, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και τόνισε πως ήταν η αιτία που που κατάφερνε κάθε φορά να ξεπερνά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. «Παρότι ήταν άρρωστος πολύ καιρό, νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η γυναίκα του, η οποία είναι ηρωίδα. Εξαιρετικός άνθρωπος, τον πρόσεξε, τον κοίταξε και αν έζησε μέχρι τώρα ήταν χάρη της γυναίκας του. Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν είμαι σε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»