Τόλης Βοσκόπουλος: Δεν μπόρεσε να συνεχίσει η Ζωζώ Σαπουντζάκη… «Έπαιξε σημαντικό ρόλο η γυναίκα του»
11:50 - 19/07/2021
Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια και το ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα θρηνεί για την απώλειά […]
The post Τόλης Βοσκόπουλος: Δεν μπόρεσε να συνεχίσει η Ζωζώ Σαπουντζάκη… «Έπαιξε σημαντικό ρόλο η γυναίκα του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τόλης Βοσκόπουλος: Ράκος η Ζωζώ Σαπουντζάκη – «Λυπάμαι πολύ, πάρα πολύ…» (video)
«Η γυναίκα του είναι ηρωίδα πραγματικά, εξαιρετικός άνθρωπος, τον πρόσεξε, τον κοίταξε…»
Διαβάστε το στο topontiki.grΤόλης Βοσκόπουλος: Λύγισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη - «Δεν είμαι σε κατάσταση, συγγνώμη»
Δεν άντεξε η Ζωζώ Σαπουντζάκη να μιλήσει για τον θάνατό του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο Τόλης Βοσκόπουλος «έφυγε» σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς. Λίγο μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του, η Ζωζώ Σαπουντζάκη ούσα συγκλονισμένη μίλησε τηλεφωνικώς στην εκπομπή Καλοκαίρι Not. Μη μπορώντας να πει πολλά για τον καλό της φίλο, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και τόνισε πως ήταν η αιτία που που κατάφερνε κάθε φορά να ξεπερνά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. «Παρότι ήταν άρρωστος πολύ καιρό, νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η γυναίκα του, η οποία είναι ηρωίδα. Εξαιρετικός άνθρωπος, τον πρόσεξε, τον κοίταξε και αν έζησε μέχρι τώρα ήταν χάρη της γυναίκας του. Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν είμαι σε
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr