Η έκπληξη που σκέφτεται ο Μαρτίνς για την ενδεκάδα με Νέφτσι Μπακού

11:10 - 19/07/2021

Η έκπληξη που σκέφτεται ο Μαρτίνς για την ενδεκάδα με Νέφτσι Μπακού 19/07/2021 Ο Ολυμπιακός μπήκε στην τελική ευθεία για το πρώτο ματς με την Νέφτσι Μπακού και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σχεδόν έτοιμη την ενδεκάδα, αν και σκέφτεται μια αλλαγή. Ήταν δεδομένο πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα πήγαινε με την περσινή… συνταγή. Δηλαδή τους παίκτες που ξέρουν καλά τι ζητάει. Που έχουν μάθει απόλυτα την τακτική. Και συνεργάζονται με κλειστά τα μάτια. Με αποτέλεσμα να ετοιμάζει την γνωστή ενδεκάδα: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί. Φυσικά και υπάρχουν δοκιμές στο Ρέντη. Σε κάποιες από αυτές

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η έκπληξη που σκέφτεται ο Μαρτίνς για την ενδεκάδα με Νέφτσι Μπακού

Ο Ολυμπιακός μπήκε στην τελική ευθεία για το πρώτο ματς με την Νέφτσι Μπακού και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σχεδόν έτοιμη την ενδεκάδα, αν και σκέφτεται μια αλλαγή.

Διαβάστε το στο real.gr

Προπόνηση στα Σπάτα για τη Νέφτσι Μπακού

Κατόπιν συνεννόησης με την ΠΑΕ ΑΕΚ, η αποστολή της Νέφτσι Μπακού θα προπονηθεί στα Σπάτα. Η αποστολή της Νέφτσι Μπακού βρίσκεται στην Ελλάδα για την αναμέτρηση της Τετάρτης απέναντι στον Ολυμπιακό, με τους Αζέρους να προπονούνται το βράδυ της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, στα Σπάτα. Στην εν λόγω ενημέρωση προχώρησε η διοίκηση των […] The post Προπόνηση στα Σπάτα για τη Νέφτσι Μπακού appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)