Γνωστός σεφ ξεσπαθώνει στην κάμερα: «Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με τους ανεμβολίαστους συναδέλφους μου»
09:44 - 19/07/2021
«Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Το άρθρο Γνωστός σεφ ξεσπαθώνει στην κάμερα: «Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με τους ανεμβολίαστους συναδέλφους μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Σκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου
Την άποψή του και τον προβληματισμό του για τους ανεμβολίαστους εξέφρασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλώντας στο ΣΚΑΪ. «Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός σεφ για να συνεχίσει: «Έχω εμβολιαστεί, είναι το μόνο όπλο που έχουμε στη διάθεσή μας μαζί με μάσκες και άλλα μέτρα για να πολεμήσουμε τον κορωνοϊό, […]
The post Δημήτρης Σκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΔημήτρης Σκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους
Την αποκάλυψη ότι δεν αισθάνεται «ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους» έκανε ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, μιλώντας για τη πανδημία του κορονοϊού στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος συνέχισε, λέγοντας: «Έχω εμβολιαστεί, είναι το μόνο όπλο που έχουμε στη διάθεσή μας μαζί με μάσκες και άλλα μέτρα για να πολεμήσουμε τον κορονοϊό, ... Περισσότερα
To άρθρο Δημήτρης Σκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους
«Είναι κοινωνική μας ευθύνη να προσέχουμε και να προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας» επισήμανε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Διαβάστε το στο in.grΣκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου
Την ανησυχία του για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και εργάζονται σε καταστήματα εστίασης εξέφρασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Δευτέρας (19/7) ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος. «Ήταν ένα καταπληκτικό ξεκίνημα τον Μάιο. Ο κόσμος είχε βγει έξω, τηρούσε τα μέτρα, οι επιχειρήσεις τηρούσαν τα μέτρα, ήμασταν πολύ χαρούμενοι» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως σημείωσε όμως ο κορονοϊός διέψευσε για άλλη μια φορά τα πάντα. «Έχουμε φτάσει στα τέλη Ιουλίου τα κρούσματα αντί να μειώνονται ανεβαίνουν και καλούμαστε για άλλη μία φορά να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη εξίσωση. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι να κάνουμε» σημείωσε. «Τα περισσότερα μέτρα έχουν παρθεί για τους κλειστούς χώρους. Εί
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου»
Την άποψή του, αλλά και τον προβληματισμό του για τους ανεμβολίαστους, εξέφρασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλώντας στο ΣΚΑΪ. «Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου. Έχω εμβολιαστεί, είναι το μόνο όπλο που έχουμε στη διάθεσή μας μαζί με μάσκες και άλλα μέτρα για να πολεμήσουμε τον κορονοϊό, αρά είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε αυτό […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους» (Video)
«Ήμουν από τους πρώτους που μίλησα για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση και υπήρχε μεγάλη κατακραυγή προς το πρόσωπό μου»
Διαβάστε το στο topontiki.grΣκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου
"Ήμουν από τους πρώτους που μίλησα για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση και υπήρχε μεγάλη κατακραυγή προς το πρόσωπό μου", δήλωσε ο γνωστός σεφ.
Διαβάστε το στο thetoc.grΔημήτρης Σκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου
Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουλίου 2021 18:00 Το πρωί της Δευτέρας, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Σήμερα”. Και μέσα σε όλα μίλησε για τα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δημήτρης Σκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου
Διαβάστε το στο spoilersΣκαρμούτσος: “Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους”
To σχόλιο του γνωστού σεφ
Διαβάστε το στο ekriti.grΔημήτρης Σκαρμούτσος: "Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους" (video)
"Ο καθένας πρέπει να αφουγκραστεί την πελατεία του"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΔημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου»
Ο γνωστός σεφ εξέφρασε τον προβληματισμό του Την άποψή του και τον προβληματισμό του για τους ανεμβολίαστους εξέφρασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλώντας στο ΣΚΑΪ. «Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός σεφ για να συνεχίσει: «Έχω εμβολιαστεί, είναι το μόνο όπλο που έχουμε στη διάθεσή μας μαζί με μάσκες και άλλα μέτρα για […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΣκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής με ανεμβολίαστους συναδέλφους
«Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου», δήλωσε ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος ο οποίος, πάντως, κατανοεί όσους φοβούνται...
The post Σκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής με ανεμβολίαστους συναδέλφους appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grΣκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους
Τα νέα μέτρα στην εστίαση σε σχέση με τους εμβολιασμένους και μη αλλά και τους εμβολιασμούς του προσωπικού, μίλησε ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, τονίζοντας πως δεν αισθάνεται ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέρφους». Ο γνωστός σεφ, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι «καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη εξίσωση και δεν ξέρουμε πραγματικά […]
The post Σκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr