Ιταλία: «Δεν θέλω να κυνηγήσει κανείς τον γιό μου με μια σύριγγα εμβολίου»

18:40 - 18/07/2021

Ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην εκστρατεία εμβολιασμού και στη στάση των Ιταλών πολιτών...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Προκλητικός ο Ματέο Σαλβίνι: «Δεν θέλω να κυνηγήσει κανείς τον γιο μου με μια σύριγγα εμβολίου»

Ο Ματέο Σαλβίνι δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα κατά του κορονοϊού, ενώ προκαλεί συνεχώς με τα όσα λέει. Ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην εκστρατεία εμβολιασμού και στην στάση των Ιταλών πολιτών. «Αρνούμαι να δω κάποιον να κυνηγά τον γιο μου με τεστ κορονοϊού ή σύριγγα εμβολίου. Προσεκτικοί ναι, πανικόβλητοι ... Περισσότερα To άρθρο Προκλητικός ο Ματέο Σαλβίνι: «Δεν θέλω να κυνηγήσει κανείς τον γιο μου με μια σύριγγα εμβολίου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σαλβίνι: Δεν θέλω να κυνηγούν τον γιό μου με σύριγγα εμβολίου – Απαράδεκτη τοποθέτηση, λέει η Αριστερά

«Αρνούμαι να δω κάποιον να κυνηγά τον γιό μου με τεστ κοροναϊού ή σύριγγα εμβολίου. Προσεκτικοί ναι, πανικόβλητοι όχι», δήλωσε ο Σαλβίνι.

Διαβάστε το στο in.gr

Σαλβίνι: Δεν θέλω να κυνηγούν τον γιό μου με σύριγγα εμβολίου – Απαράδεκτη τοποθέτηση, λέει η Αριστερά

«Αρνούμαι να δω κάποιον να κυνηγά τον γιό μου με τεστ κοροναϊού ή σύριγγα εμβολίου. Προσεκτικοί ναι, πανικόβλητοι όχι», δήλωσε ο Σαλβίνι.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Απίστευτη δήλωση Σαλβίνι: "Δεν θέλω να κυνηγήσει κανείς τον γιό μου με μια σύριγγα εμβολίου"

Ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην εκστρατεία εμβολιασμού και στην στάση των Ιταλών πολιτών.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Οργή για Σαλβίνι: «Αρνούμαι να δω κάποιον να κυνηγά τον γιό μου με τεστ κορωνοϊού ή σύριγγα εμβολίου»

Ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην εκστρατεία εμβολιασμού και στην στάση των Ιταλών πολιτών.«Αρνούμαι να δω κάποιον να κυνηγά τον γιό μου με τεστ κορωνοϊού ή σύριγγα εμβολίου. Προσεκτικοί ναι, πανικόβλητοι όχι», δήλωσε ο Σαλβίνι.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Σαλβίνι: «Δεν θέλω να κυνηγήσει κάποιος τον γιό μου με σύριγγα εμβολίου» *«Απαράδεκτη δήλωση», σχολιάζει η κεντροαριστερά

Ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών ο Σαλβίνι: «Δεν θέλω να κυνηγήσει κανείς τον γιό μου με μια σύριγγα εμβολίου»

Αν και ο ίδιος δήλωσε ότι θα εμβολιαστεί. Το άρθρο Κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών ο Σαλβίνι: «Δεν θέλω να κυνηγήσει κανείς τον γιό μου με μια σύριγγα εμβολίου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Μ. Σαλβίνι: Δεν θέλω να κυνηγήσει κανείς τον γιό μου με μια σύριγγα εμβολίου

Μ. Σαλβίνι: Δεν θέλω να κυνηγήσει κανείς τον γιό μου με μια σύριγγα εμβολίου Sun, 18/07/2021 - 22:05

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Σαφές μήνυμα Μ.Σαλβίνι: «Δεν θέλω να κυνηγήσει κανείς τον γιό μου με μια σύριγγα εμβολίου»

Ο Ματέο Σαλβίνι ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υποχρεώσει τον γιο του να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. «Αρνούμαι να δω κάποιον να κυνηγά τον γιό μου με τεστ κορονοϊού ή σύριγγα εμβολίου. Προσεκτικοί ναι, πανικόβλητοι όχι», δήλωσε ο Σαλβίνι. «Η παραλλαγή Δέλτα είναι πιο μεταδοτική αλλά δεν χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας. Θα πρέπει να συνυπάρξουμε με τον ιό αυτό, χωρίς να κλειστούμε σπίτι αλλά λαμβάνοντας όλες τις αναγκαίες προφυλάξεις», πρόσθεσε ο γραμματέας της Λέγκα. Η τοποθέτηση του Ματέο Σαλβίνι σχετικά με τον εμβολιασμό νέων και εφήβων, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ιταλικής κεντροαριστεράς. Από το Δημοκρατικό Κόμμα, ο βουλευτής Αντρέα Ρομάνο υπογράμμισε ότι η

Διαβάστε το στο pronews.gr

Σαλβίνι: ”Δεν θέλω να κυνηγήσει κανείς τον γιό μου με μια σύριγγα εμβολίου”

”Θα πρέπει να συνυπάρξουμε με τον ιό αυτό, χωρίς να κλειστούμε σπίτι” Ογραμματέας της Λέγκα [...] The post Σαλβίνι: ”Δεν θέλω να κυνηγήσει κανείς τον γιό μου με μια σύριγγα εμβολίου” appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο

Σάλος απο νέα «ψεκασμένη» δήλωση Σαλβίνι: Δεν θέλω να κυνηγούν το γιο μου με σύριγγα εμβολίου

Διαβάστε το στο to10.gr

Ιταλία: «Δεν θέλω να κυνηγήσει κανείς τον γιό μου με μια σύριγγα εμβολίου»

Ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην εκστρατεία εμβολιασμού και στη στάση των Ιταλών πολιτών. «Αρνούμαι να δω κάποιον να κυνηγά τον γιό μου με τεστ κορωνοϊού ή σύριγγα εμβολίου. Προσεκτικοί ναι, πανικόβλητοι όχι», δήλωσε ο Σαλβίνι. «Η παραλλαγή Δέλτα είναι πιο μεταδοτική αλλά δεν χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας. Θα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο