Ιωάννης Παπαζήσης: «Έγραφαν ότι είμαι σιχαμένος, ότι με μισούν»

10:18 - 18/07/2021

Για τα μηνύματα που δέχεται στα social media μίλησε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο περιοδικό «In Style» και την Κρίστελ Λιάκου. […] The post Ιωάννης Παπαζήσης: «Έγραφαν ότι είμαι σιχαμένος, ότι με μισούν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννης Παπαζήσης: «Μου έστελναν μηνύματα για να μου πουν πόσο σιχαμένος είμαι»

Συνέντευξη στο περιοδικό «In Style» και την Κρίστελ Λιάκου παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα μηνύματα που δέχεται στα social media. Όπως εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός, οι άνθρωποι που του έλεγαν πόσο έκλαιγαν με την ερμηνεία του στο Κόκκινο Ποτάμι, ήταν αυτοί που τον αποκαλούσαν σιχαμένο για το ρόλο του […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ιωάννης Παπαζήσης: Έγραφαν ότι είμαι σιχαμένος, ότι με μισούν

Στο περιοδικό «In Style» παραχώρησε συνέντευξη ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα μηνύματα που δέχεται στα social media. -Τι ξεχώρισες στον... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ιωάννης Παπαζήσης: Έγραφαν ότι είμαι σιχαμένος, ότι με μισούν

Διαβάστε το στο spoilers

Ιωάννης Παπαζήσης: "Έγραφαν ότι είμαι σιχαμένος, ότι με μισούν"

"Δεν θα μου έλεγε τίποτα ο χαρακτήρας που έπαιξα στην Αγγελική αν δεν είχε προηγηθεί ο χαρακτήρας στο Κόκκινο Ποτάμι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»