Ιωάννης Παπαζήσης: «Έγραφαν ότι είμαι σιχαμένος, ότι με μισούν»
10:18 - 18/07/2021
Για τα μηνύματα που δέχεται στα social media μίλησε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο περιοδικό «In Style» και την Κρίστελ Λιάκου. […]
The post Ιωάννης Παπαζήσης: «Έγραφαν ότι είμαι σιχαμένος, ότι με μισούν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννης Παπαζήσης: «Μου έστελναν μηνύματα για να μου πουν πόσο σιχαμένος είμαι»
Συνέντευξη στο περιοδικό «In Style» και την Κρίστελ Λιάκου παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα μηνύματα που δέχεται στα social media. Όπως εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός, οι άνθρωποι που του έλεγαν πόσο έκλαιγαν με την ερμηνεία του στο Κόκκινο Ποτάμι, ήταν αυτοί που τον αποκαλούσαν σιχαμένο για το ρόλο του […]
Διαβάστε το στο irafina.grΙωάννης Παπαζήσης: Έγραφαν ότι είμαι σιχαμένος, ότι με μισούν
Στο περιοδικό «In Style» παραχώρησε συνέντευξη ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα μηνύματα που δέχεται στα social media. -Τι ξεχώρισες στον...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ιωάννης Παπαζήσης: Έγραφαν ότι είμαι σιχαμένος, ότι με μισούν
Διαβάστε το στο spoilersΙωάννης Παπαζήσης: "Έγραφαν ότι είμαι σιχαμένος, ότι με μισούν"
"Δεν θα μου έλεγε τίποτα ο χαρακτήρας που έπαιξα στην Αγγελική αν δεν είχε προηγηθεί ο χαρακτήρας στο Κόκκινο Ποτάμι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr