Ολυμπιακός: Στον Ρέντη ο θρυλικός Εμπομά! (pics)

18:08 - 17/07/2021

Ο Καμερουνέζος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη και συνομίλησε με τους Πιερ Κούντε, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Κριστιάν Καρεμπέ.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Βαλμπουενά

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Νέφτσι Μπακού στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να επιστρέφει στις προπονήσεις, ύστερα από δέκα μέρες. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός απουσίαζε τις τελευταίες μέρες λόγω εντός προσωπικού θέματος, ωστόσο επέστρεψε στη δράση και προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας ... Περισσότερα To άρθρο Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Βαλμπουενά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο θρυλικός Εμπομά! (pics)

Ο Καμερουνέζος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη και συνομίλησε με τους Πιερ Κούντε, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Κριστιάν Καρεμπέ.

Διαβάστε το στο in.gr

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Βαλμπουενά

Μετά από 10 μέρες που έλειψε λόγω προσωπικού θέματος, ο Ματιέ Βαλμπουενά επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα ματς με τη Νέφτσι.

Διαβάστε το στο tovima

Στον Ρέντη ο θρυλικός Εμπομά (pics)

Ο θρυλικός Πατρίκ Εμπομά βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη και συναντήθηκε με τον Πιερ Κούντε, τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Στον Ρέντη ο θρυλικός Πατρίκ Εμπομά! (ΦΩΤΟ)

Στον Ρέντη ο θρυλικός Πατρίκ Εμπομά! (ΦΩΤΟ) 17/07/2021 Ένας θρύλος του αφρικάνικου ποδοσφαίρου βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Ο λόγος για τον σπουδαίο Καμερουνέζο, Πατρίκ Εμπομά, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και να συνομιλήσει με τον συμπατριώτη του, Πιερ Κούντε, όπως επίσης με το «κανόνι» των Πειραιωτών, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά και με τους υπόλοιπους ανθρώπους των Πειραιωτών, όπως είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο 50χρονος πλέον Πατρίκ Εμπομά, ο οποίος έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ανέβασε μάλιστα στα social media φωτογραφίες από τ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Βαλμπουενά

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Νέφτσι Μπακού στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να επιστρέφει στις προπονήσεις, ύστερα από δέκα μέρες. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός απουσίαζε τις τελευταίες μέρες λόγω εντός προσωπικού θέματος, ωστόσο επέστρεψε στη δράση και προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)