Πένθος για τη Μαρία Λουίζα Βούρου
12:56 - 17/07/2021
Δύσκολες ώρες περνάει η Μαρία Λουίζα Βούρου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατριός της σε ηλικία 58 ετών. Με […]
The post Πένθος για τη Μαρία Λουίζα Βούρου appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαρύ πένθος για τη Μαρία Λουίζα Βούρου: Έφυγε από τη ζωή ο πατριός της
Ήσουν πάντα δίπλα μου σε όλα . Από 12 χρονών μεγάλωσα μαζί σου. Στήριξες τη μαμά μου και μένα στα πάντα
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΒαρύ πένθος για την Μαρία Λουίζα Βούρου
Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η Μαρία Λουίζα Βούρου με ανάρτησή της στα social media
Διαβάστε το στο in.grΒαρύ πένθος για τη Μαρία Λουίζα Βούρου: Έφυγε από τη ζωή ο πατριός της
Βαρύ πένθος για τη Μαρία Λουίζα Βούρου.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠένθος για τη Μαρία Λουίζα Βούρου – «Θα σε αγαπώ για πάντα μπαμπά…»
Με ανάρτηση που έκανε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το δυσάρεστο συμβάν και έγραψε μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για τον 58χρονο πατριό της, που τόσο απροσδόκητα έφυγε από τη ζωή. «Ήσουν πάντα δίπλα μου σε όλα. Από 12 χρονών μεγάλωσα μαζί σου. Στήριξες τη μαμά μου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠένθος για Μαρία Λουΐζα Βούρου – Συγκλονίζει το μήνυμά της
Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Λουΐζα Βούρου. Έφυγε από τη ζωή ο πατριός της, Σάββας Ροδόπουλος σε ηλικία μόλις 58 ετών. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε τη θλιβερή είδηση και το μήνυμά της συγκλονίζει: «Ήσουν πάντα δίπλα μου σε όλα . Από 12 χρονων μεγάλωσα μαζί σου . Στήριξες τη μαμά […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠένθος για τη Μαρία Λουίζα Βούρου
Δημοσιεύθηκε: 17 Ιουλίου 2021 14:00 Αρχική > News > Πένθος για τη Μαρία Λουίζα Βούρου Δύσκολες ώρες περνάει η Μαρία Λουίζα Βούρου, καθώς έφυγε από...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πένθος για τη Μαρία Λουίζα Βούρου
Διαβάστε το στο spoilersΔύσκολες ώρες για την Μαρία Λουίζα Βούρου
Βαρύ πένθος για την Μαρία Λουίζα Βούρου, καθώς έφυγε από την ζωή ο πατριός της, σε ηλικία 58 ετών.Στο πένθος έχει βυθιστεί η Μαρία Λουίζα Βούρου, καθώς πέθανε ο πατριός της, Σάββας Ροδόπουλος. Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η Μαρία Λουίζα Βούρου, ο πατριός της έφυγε από την ζωή σε ηλικία 58 ετών, ενώ δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες. Στην ανάρτηση που έκανε έγραψε το εξής στη λεζάντα: «Ήσουν πάντα δίπλα μου σε όλα . Από 12 χρονων μεγάλωσα μαζί σου . Στήριξες τη μαμά μου και μένα στα πάντα. Έμαθα πως είναι να έχεις μπαμπά . Δεν έχει σημασία ποιος σε γεννάει αλλά ποιος σε μεγαλώνει. Αυτό . Αλλά ρε γ@μωτο όχι στα 58 σου χρόνια . Όχι . Θα σε αγαπώ για πάντα μπαμπά Σά
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr