Ορέστης Τζιόβας κατά Πέτρου Φιλιππίδη – «Είχε το ύφος πως εγώ γα… και δέρνω και όποιος μιλήσει, τον γα…»

09:34 - 17/07/2021

Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία του με […] The post Ορέστης Τζιόβας κατά Πέτρου Φιλιππίδη – «Είχε το ύφος πως εγώ γα… και δέρνω και όποιος μιλήσει, τον γα…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ορέστης Τζιόβας εναντίον Φιλιππίδη: «Μιλούσε σε όλους προσβλητικά. Είχε το ύφος πως “εγώ γ@@@ και δέρνω“»

Ορέστης Τζιόβας: Συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό “ΕΓΩ” και στον Ανδρέα Θεοδώρου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου. Όπως επεσήμανε, ο ηθοποιός-σκηνοθέτης είχε κακή συμπεριφορά και μιλούσε σε όλο τον θίασο προσβλητικά. Ορέστης Τζιόβας: Απόσπασμα από τη συνέντευξη Ερώτηση δημοσιογράφου: Πιστεύεις ότι μετά το σάλο […] The post Ορέστης Τζιόβας εναντίον Φιλιππίδη: «Μιλούσε σε όλους προσβλητικά. Είχε το ύφος πως “εγώ γ@@@ και δέρνω“» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Ορέστης Τζιόβας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχε πολύ κακή συμπεριφορά - Μιλούσε σε όλους μας προσβλητικά»

Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ», και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε...

Διαβάστε το στο Zougla

Ορέστης Τζιόβας κατά Πέτρου Φιλιππίδη: «Είχε το ύφος πως εγώ γ… και δέρνω»

«Είχε πολύ κακή συμπεριφορά, μιλούσε σε όλους μας προσβλητικά», είπε ο Ορέστης Τζιόβας για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Διαβάστε το στο in.gr

Ορέστης Τζιόβας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχε το ύφος πως εγώ γ… και δέρνω»

«Είχε πολύ κακή συμπεριφορά, μιλούσε σε όλους μας προσβλητικά. Είχε τρομερή έπαρση», είπε ο Ορέστης Τζιόβας για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ορέστης Τζιόβας για Πέτρο Φιλιππιδη: «Είχε πολύ κακή συμπεριφορά. Μιλούσε σε όλους μας προσβλητικά»

Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ», και μεταξύ άλλων, στη δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πιστεύεις...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ορέστης Τζιόβας για Φιλιππίδη: Είχε το ύφος πως «εγώ γα… και δέρνω και όποιος μιλήσει, τον γα…»

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης: Πιστεύεις ότι μετά το σάλο που προκλήθηκε γύρω από τις παρενοχλήσεις, το θέατρο θα βγει πιο δυνατό; «Στον κλάδο μας είναι πολύ πιο εύκολο να μιλήσεις γι’ αυτά, γιατί είμαστε δημόσια πρόσωπα και ότι πούμε έχει βάρος. Το θέατρο σίγουρα θα βγει πολύ καλύτερο μέσα από όλο αυτό, γιατί δεν μπορεί […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κόλαφος ο Ορέστης Τζιόβας για τον Πέτρο Φιλιππίδη: “Είχε το ύφος πως “εγώ γ@@@ω και δέρνω“, μιλούσε σε όλους προσβλητικά”

Στον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο To άρθρο Κόλαφος ο Ορέστης Τζιόβας για τον Πέτρο Φιλιππίδη: “Είχε το ύφος πως “εγώ γ@@@ω και δέρνω“, μιλούσε σε όλους προσβλητικά” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ορέστης Τζιόβας κατά Πέτρου Φιλιππίδη – «Είχε το ύφος πως εγώ γ@@@ και δέρνω και όποιος μιλήσει, τον γ@@@»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τονίζοντας πως είχε πολύ κακή συμπεριφορά και μιλούσε σε όλους προσβλητικά. Πιστεύεις ότι μετά το σάλο που προκλήθηκε γύρω από τις παρενοχλήσεις, το θέατρο θα βγει πιο δυνατό; Στον κλάδο μας είναι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο Τζιόβας τελειώνει τον Φιλιππίδη – Είχε ύφος του στύλ εγώ γαμ@ω και δέρνω

Στο περιοδικό ΕΓΩ παραχώρησε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. “Και... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Τζιόβας τελειώνει τον Φιλιππίδη – Είχε ύφος του στύλ εγώ γαμ@ω και δέρνω

Διαβάστε το στο spoilers

Ορέστης Τζιόβας: Ο Φιλιππίδης είχε το ύφος εγώ γα… και δέρνω και όποιος μιλήσει, τον γα… – Είχε τρομερή έπαρση

Δημοσιεύθηκε: 17 Ιουλίου 2021 18:15 Ο Ορέστης Τζιόβας σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και πως τις αντιμετώπισε.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ορέστης Τζιόβας: Ο Φιλιππίδης είχε το ύφος εγώ γα… και δέρνω και όποιος μιλήσει, τον γα… – Είχε τρομερή έπαρση

Διαβάστε το στο spoilers

Ορέστης Τζιόβας κατά Πέτρου Φιλιππίδη: «Είχε το ύφος πως εγώ γ… και δέρνω»

«Είχε πολύ κακή συμπεριφορά, μιλούσε σε όλους μας προσβλητικά», είπε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»