Έφη Θώδη: Πολύ δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια
23:20 - 16/07/2021
Στο πένθος βυθίσθηκε η οικογένεια της Έφης Θώδη.Τη μητέρα της έχασε η Έφη Θώδη. Η ίδια έκανε γνωστό το θλιβερό μαντάτο του χαμού της. «Καλό ταξίδι μανούλα μου ο θεός να ανάπαυση την ψυχούλα σου πάντα θα μου λείπεις μάνα μου», γράφει η τραγουδίστρια στη λεζάντα που συνοδεύει μια φωτογραφία. Σε αυτήν, η Έφη Θώδη ποζάρει πλάι στη μητέρα της. Δείτε την: {https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1346298272430720&id=100011516796738}
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έφη Θώδη: Πένθος για την τραγουδίστρια του παραδοσιακού τραγουδιού
Η τραγουδίστρια έχασε έναν πολύ αγαπημένο της άνθρωπο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΈφη Θώδη: Δύσκολες ώρες για τη γνωστή τραγουδίστρια, πέθανε η μητέρα της
Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια του παραδοσιακού τραγουδιού, Έφη Θώδη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Η γνωστή τραγουδίστρια Έφη Θώδη βιώνει μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η πολυαγαπημένη της μητέρα πέθανε σε ηλικία 78 ετών, βυθίζοντας ... Περισσότερα
To άρθρο Έφη Θώδη: Δύσκολες ώρες για τη γνωστή τραγουδίστρια, πέθανε η μητέρα της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΈφη Θώδη: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια του παραδοσιακού τραγουδιού
Lamianow.gr
Έφη Θώδη: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια του παραδοσιακού τραγουδιού
Η τραγουδίστρια έχασε έναν πολύ αγαπημένο της άνθρωπο Πολύ δύσκολες ώρες περνάει σήμερα η τραγουδίστρια Έφη Θώδη. Όπως αποκάλυψε μέσα από μία δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έχασε την 81χρονη μητέρα της.Ακόμα, δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του χαμού της, ούτε έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες, όμως πριν από κάποια χρόνια η Έφη Θώδη είχε […]
Έφη Θώδη: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια του παραδοσιακού τραγουδιού
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΈφη Θώδη: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια του παραδοσιακού τραγουδιού
Έφη Θώδη: Η τραγουδίστρια έχασε έναν πολύ αγαπημένο της άνθρωπο.
Διαβάστε το στο pagenews.gr