Δύσκολες ώρες για την Έφη Θώδη
20:32 - 16/07/2021
Πέθανε η μητέρα της Έφης Θωδη σε ηλικία 78 ετών. Μάλιστα η ίδια η τραγουδίστρια γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση με ανάρτηση που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. «Καλό ταξίδι μανούλα μου ο θεός να ανάπαυση την ψυχούλα σου πάντα θα μου λείπεις μάνα μου», έγραψε σε μια φωτογραφία που ανέβασε, στην οποία ποζάρουν […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Λουΐζα Βούρου
Δύσκολες ώρες περνάει η Μαρία Λουΐζα Βούρου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατριός της, Σάββας Ροδόπουλος. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η ίδια, μέσα από...
Διαβάστε το στο ZouglaΔύσκολες ώρες για τη Μαρία Λουΐζα Βούρου
Δύσκολες ώρες περνάει η Μαρία Λουΐζα Βούρου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατριός της, Σάββας Ροδόπουλος.
Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η ίδια, μέσα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΔύσκολες ώρες για τη Μαρία Λουίζα Βούρου
Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Μαρία Λουίζα Βούρου, καθώς πέθανε ο πατριός της, Σάββας Ροδόπουλος. Τη
To άρθρο Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Λουίζα Βούρου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔύσκολες ώρες για τη Μαρία Λουίζα Βούρου
Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Λουίζα Βούρου καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατριός της σε ηλικία 58 ετών.
Διαβάστε το στο real.grΔύσκολες ώρες για την Έφη Θώδη
Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια του παραδοσιακού τραγουδιού, Έφη Θώδη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Η γνωστή τραγουδίστρια Έφη Θώδη βιώνει μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η πολυαγαπημένη της μητέρα πέθανε σε ηλικία 78 ετών, βυθίζοντας […]
Διαβάστε το στο irafina.gr