Μακρόν: «Αλληλέγγυα» η Γαλλία στις πληγείσες από τις πλημμύρες χώρες

19:08 - 16/07/2021

«Η σκέψη μου είναι στα θύματα της κακοκαιρίας...», έγραψε ο Γάλλος Πρόεδρος.Η Γαλλία είναι «αλληλέγγυα» στη «δοκιμασία» που περνούν η Γερμανίας, το Βέλγιο , το Λουξεμβούργο και η Ολλανδία, οι πληγείσες χώρες από τις πλημμύρες που προκάλεσαν τον θάνατο σχεδόν 100 ανθρώπων, έγραψε σήμερα (16/7) στο Twitter o Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, και υποσχέθηκε βοήθεια από το Παρίσι. «Η σκέψη μου είναι στα θύματα της κακοκαιρίας που πλήττει σκληρά τη Γερμανία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και την Ολλανδία. Η Γαλλία είναι αλληλέγγυα σε αυτή τη δοκιμασία. Η υποστήριξή μας έχει ήδη αναπτυχθεί στο Βέλγιο. Θα είναι παντού όπου θα είναι χρήσιμη», έγραψε ο αρχηγός του γαλλικού κράτους. {https://tw

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μακρόν: Αλληλέγγυα η Γαλλία στις χώρες που δοκιμάζονται από τις πλημμύρες

Την αλληλεγγύη του στις χώρες που δοκιμάζονται από τις φονικές πλημμύρες εξέφρασε μέσω Twitter ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. Η Γαλλία είναι «αλληλέγγυα» στη «δοκιμασία» που περνούν η Γερμανία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και η Ολλανδία, οι πληγείσες χώρες από τις πλημμύρες που προκάλεσαν τον θάνατο σχεδόν 100 ανθρώπων, έγραψε σήμερα (16/7) στο Twitter o Γάλλος πρόεδρος και υποσχέθηκε βοήθεια από το Παρίσι. «Η σκέψη μου είναι στα θύματα της κακοκαιρίας που πλήττει σκληρά τη Γερμανία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και την Ολλανδία. Η Γαλλία είναι αλληλέγγυα σε αυτή τη δοκιμασία. Η υποστήριξή μας έχει ήδη αναπτυχθεί στο Βέλγιο. Θα είναι παντού όπου θα είναι χρήσιμη», έγραψε ο αρχηγός του γα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά