Συγκλονίζει ο Ορέστης Τζιόβας: «Είχα αιμόπτυση, μου το γύρισε σε βαριά πνευμονία»
23:10 - 15/07/2021
Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, όταν νόσησε βαριά από κορονοϊό, μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας σε συνέντευξή του […]
The post Συγκλονίζει ο Ορέστης Τζιόβας: «Είχα αιμόπτυση, μου το γύρισε σε βαριά πνευμονία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ορέστης Τζιόβας: «Είχα αιμόπτυση, μου το γύρισε σε βαριά πνευμονία»
Ο Ορέστης Τζιόβας σε συνέντευξή του στο «Εγώ», μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, όταν νόσησε βαριά από κορωνοϊό...
Διαβάστε το στο ZouglaΟρέστης Τζιόβας: «Είχα αιμόπτυση, μου το γύρισε σε βαριά πνευμονία»
Ο Ορέστης Τζιόβας σε συνέντευξή του στο Εγώ μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, όταν νόσησε βαριά από κορωνοϊό.
Εσύ έχεις εμβολιαστεί;
Εμβολιάστηκα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Ορέστης Τζιόβας για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Είχα αιμόπτυση, μου το γύρισε σε βαριά πνευμονία»
Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, όταν νόσησε βαριά από κορονοϊό, μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας σε συνέντευξή του στο Εγώ και στον Ανδρέα Θεοδώρου. Εσύ έχεις εμβολιαστεί; Εμβολιάστηκα με το AstraZeneca και δεκαπέντε μέρες μετά νόσησα γιατί στις 50 μέρες αρχίζει να έχει ανοσία. Νοσηλεύτηκες; Ναι. Αν και είχα ήπια συμπτώματα, τη […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr