Σαμπρίνα: «Με τραβούσε βίντεο στο σολάριουμ, τον χτύπησα, πήγα στην αστυνομία»

12:14 - 15/07/2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι not» έδωσε συνέντευξη η Σαμπρίνα, η οποία συνεργάζεται ξανά μετά από πολλά χρόνια με τον […] The post Σαμπρίνα: «Με τραβούσε βίντεο στο σολάριουμ, τον χτύπησα, πήγα στην αστυνομία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαμπρίνα: Με τραβούσε βίντεο στο σολάριουμ, τον χτύπησα, πήγα στην αστυνομία

«Φέτος παρακολούθησα Survivor. Ο Σάκης Κατσούλης είναι και φίλος μας, εννοείται ότι τον στηρίξαμε και δικαιωθήκαμε», λέει η τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σαμπρίνα: «Με τραβούσε βίντεο στο σολάριουμ – Τον χτύπησα»

«Στον χώρο της δουλειάς μου δεν έχω δεχτεί κάποια παρενόχληση” υποστήριξε η Σαμπρίνα ωστόσο όπως αποκάλυψε, στο παρελθόν έπεσε στην αντίληψή της κάποιος να την βιντεοσκοπεί την ώρα που έκανε σολάριουμ. Η αντίδρασή της ήταν άμεση. “Άνοιξα το σολάριουμ, τον χτύπησα, πήρα το κινητό, πήγα στην αστυνομία… Αντέδρασα άμεσα, εκείνη τη στιγμή». Μίλησε επίσης για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σαμπρίνα: Με τράβηξε δίχως να το ξέρω, πήγα στην αστυνομία

Η Σαμπρίνα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, μετά από πολλά χρόνια και στα ριάλιτι, ενώ... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σαμπρίνα: Με τράβηξε δίχως να το ξέρω, πήγα στην αστυνομία

Διαβάστε το στο spoilers

Σαμπρίνα: «Με τραβούσε βίντεο στο σολάριουμ, τον χτύπησα και πήγα στην αστυνομία»

Καλοκαίρι #not: Συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN παραχώρησε η Σαμπρίνα και μίλησε για όλους και για όλα.

Διαβάστε το στο to10.gr

Σαμπρίνα: "Με τραβούσε βίντεο στο σολάριουμ, τον χτύπησα, πήγα στην αστυνομία"

"Δεν έχω σκεφτεί να πάρω μέρος σε ριάλιτι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε