Άγριες Μέλισσες: Βόμβα από τον Ορέστη Τζιόβα – «Τα χρήματα είναι άσχημα, δίνουν πενταροδεκάρες»
08:52 - 15/07/2021
Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις Άγριες Μέλισσες, τονίζοντας […]
The post Άγριες Μέλισσες: Βόμβα από τον Ορέστη Τζιόβα – «Τα χρήματα είναι άσχημα, δίνουν πενταροδεκάρες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ορέστης Τζιόβας για Άγριες Μέλισσες: Τα χρήματα είναι άσχημα, δίνουν πενταροδεκάρες
Ο Ορέστης Τζιόβας σε μια δήλωσε βόμβα αναφέρθηκε στις αμοιβές που λαμβάνουν οι ηθοποιοί στο σίριαλ του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.
Διαβάστε το στο Παραπολιτικά«Βόμβα» Ορέστη Τζιόβα για τις Άγριες Μέλισσες: «Τα χρήματα είναι άσχημα, δίνουν πενταροδεκάρες»
Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις Άγριες Μέλισσες, τονίζοντας πως οι συνάδελφοί του που συμμετέχουν στη σειρά, εκτός από τους πρωταγωνιστές, παίρνουν πενταροδεκάρες. Όλους αυτούς τους μήνες που τα θέατρα ήταν κλειστά, πώς τα έβγαλες πέρα οικονομικά; Πολύ δύσκολα. Ζει κανείς με 534 ευρώ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆγριες Μέλισσες: Αποκάλυψη από τον Ορέστη Τζιόβα για την αμοιβή των ηθοποιών – “Δίνουν πενταροδεκάρες”
Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί
To άρθρο Άγριες Μέλισσες: Αποκάλυψη από τον Ορέστη Τζιόβα για την αμοιβή των ηθοποιών – “Δίνουν πενταροδεκάρες” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΟρέστης Τζιόβας για Άγριες Μέλισσες: «Τα χρήματα είναι άσχημα, δίνουν πενταροδεκάρες»
«Έπαιρνα μαύρα λεφτά από κάποια άλλη δουλειά που έκανα...»
Διαβάστε το στο topontiki.grΆγριες Μέλισσες: Βόμβα από γνωστό ηθοποιό – "Τα χρήματα είναι άσχημα, δίνουν πενταροδεκάρες"
"Με το πρόσχημα ότι είναι μια πάρα πολύ καλή σειρά με τεράστια επιτυχία δίνουν πενταροδεκάρες". Ποιοι αμείβονται με πενταροδεκάρες και ποιοι με 12.000 ευρώ το μήνα.
Διαβάστε το στο thetoc.grΆγριες Μέλισσες – Βόμβα από γνωστό ηθοποιό: Τα χρήματα είναι άσχημα, δίνουν πενταροδεκάρες
Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις Άγριες Μέλισσες, τονίζοντας πως οι συνάδελφοί του που...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άγριες Μέλισσες – Βόμβα από γνωστό ηθοποιό: Τα χρήματα είναι άσχημα, δίνουν πενταροδεκάρες
Διαβάστε το στο spoilersΆγριες Μέλισσες: «Τα χρήματα είναι άσχημα, δίνουν πενταροδεκάρες»
Ποιος ηθοποιός έκανε αυτή την αποκάλυψη;
Διαβάστε το στο ekriti.gr