Αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ ο Τσιάρτας

13:48 - 14/07/2021

Την απόφασή του να αρνηθεί την πρόταση της ΑΕΚ για να αναλάβει τη Β’ ομάδα ανακοίνωσε ο Βασίλης Τσιάρτας, μετά την έντονη αντίδραση της “Original 21”. “Τελείωσε” πριν προλάβει να αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ Β’ ο Βασίλης Τσιάρτας από την Ένωση. Μετά την οργισμένη ανακοίνωση των οργανωμένων για τον παλαίμαχο άσο, αναφορικά με κατά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δεν αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ ο Τσιάρτας: «Δεν θέλω να διχάσω τον κόσμο»

Ο Βασίλης Τσιάρτας πήρε θέση μέσω social media και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν αποδέχθηκε την πρόταση της Ένωσης. The post Δεν αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ ο Τσιάρτας: «Δεν θέλω να διχάσω τον κόσμο» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ ο Τσιάρτας - Ποια εξήγηση έδωσε

Την απόφασή του να αρνηθεί την πρόταση της ΑΕΚ για να αναλάβει τη Β' ομάδα ανακοίνωσε ο Βασίλης Τσιάρτας, μετά την έντονη αντίδραση της "Original 21".

Διαβάστε το στο real.gr

Δεν αναλαμβάνει προπονητής της ΑΕΚ Β΄ο Βασίλης Τσιάρτας

Δεν αναλαμβάνει προπονητής της ΑΕΚ Β΄ο Βασίλης Τσιάρτας Wed, 14/07/2021 - 19:20

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Δεν αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ ο Τσιάρτας – Η ανάρτησή του μετά τον σάλο

Δεν θα καθίσει τελικά στον πάγκο της δεύτερης ομάδας της ΑΕΚ ο Βασίλης Τσιάρτας, καθώς, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ανακοίνωσε ότι αρνήθηκε την πρόταση της ΠΑΕ. “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμητική πρόταση να αναλάβω την ΑΕΚ Β. Όμως επειδή δεν θέλω να διχάσω τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»