Η απάντηση του Σάββα Πούμπουρα όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη

12:34 - 14/07/2021

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» μίλησε το πρωί της Τετάρτης, ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα τηλεοπτικά του σχέδια, αποκαλύπτοντας...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η απάντηση του Σάββα Πούμπουρα όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» μίλησε το πρωί της Τετάρτης, ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα τηλεοπτικά...

Διαβάστε το στο Zougla

Σάββας Πούμπουρας: Απαντά για το αν θα βρίσκεται δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Καλοκαίρι #not», έδωσε συνέντευξη ο Σάββας Πούμπουρας μιλώντας για όλα: για τον πρόσφατο θρησκευτικό του γάμο στις Σπέτσες, για το τηλεοπτικό του μέλλον. «Γράφονται πολλά, δεν ξέρω τίποτα, το μόνο που ξέρω είναι ότι προς το παρόν είμαι με τη γυναίκα μου και την κόρη... The post Σάββας Πούμπουρας: Απαντά για το αν θα βρίσκεται δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πούμπουρας: Μιλάει για πρώτη φορά για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη τη νέα τηλεοπτική σεζόν και εκείνος απάντησε σε όλα. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κατερίνα Γερονικολού: «Ο Γιάννης δεν με εκνευρίζει, είμαι νευρόσπαστο και με ενοχλεί η αγένεια στον δρόμο»

Ανδρέας Κωνσταντινίδης: Αποκάλυψε πως έγινε η γνωριμία του με τη Μελίνα Ασλανίδου

Αγγελική Ηλιάδη: Αποκαλύπτει για τη προσωπική της ζωή

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πότε θα γίνει το μνημόσυνο για τα 2 χρόνια από τον θάνατό του

Λίτσα Πατέρα σε Γιώργο Παπαδάκη: «Στο site του ΑΝΤ1 θα έχω πολλή ώρα να μιλάω»

H Μαρία Σολωμού αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Δύο φορές βίωσα δυνατό έρωτα, τη πρώτη έκανα παιδί»