Κατερίνα Καραβάτου – Μαριλού Ρεπαπή: Αποκάλυψη! “Στα μαχαίρια” εδώ και μήνες – Η σύσκεψη που έφερε τη ρήξη

12:06 - 14/07/2021

Έντονη ήταν η φημολογία τα τελευταία 24ωρα, που ήθελε τη Μαριλού Ρεπαπή να αναλαμβάνει πρωινή εκπομπή To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου – Μαριλού Ρεπαπή: Αποκάλυψη! “Στα μαχαίρια” εδώ και μήνες – Η σύσκεψη που έφερε τη ρήξη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καραβάτου – Μαριλού Ρεπαπή: Στα μαχαίρια εδώ και μήνες (Βίντεο)

Η Κατερίνα Καραβάτου και η συνεργάτιδα στην «Φωλια των Κου - κου» Μαριλού Ρεπαπή ήταν στα μαχαίρια εδώ και μήνες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μια σύσκεψη έφερε τη ρήξη.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κατερίνα Καραβάτου – Μαριλού Ρεπαπή: “Στα μαχαίρια” εδώ και μήνες – Η σύσκεψη που έφερε τη ρήξη

«Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται και επειδή δεν μπορώ τα ό, τι να ‘ναι δημοσιεύματα που με αφορούν, θα πω ότι δεν θα είμαι σε πρωινό. Ούτε πριν από τη Ζήνα. Ούτε μετά το νέο πρωινό. Ούτε σε αυτό. Ούτε σε άλλο. Δεν είναι στις προθέσεις μου αυτήν τη στιγμή να ξανακάνω πρωινό γενικότερα. Αλήθεια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»