Σάββας Πούμπουρας: «Έχει παραγίνει η συζήτηση για το bullying»

11:20 - 14/07/2021

Τη δική του άποψη σχετικά με το bullying και τη συζήτηση που γίνεται γι’ αυτό, εξέφρασε ο Σάββας Πούμπουρας στον […] The post Σάββας Πούμπουρας: «Έχει παραγίνει η συζήτηση για το bullying» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάββας Πούμπουρας: Νομίζω ότι έχει παραγίνει η συζήτηση σχετικά με το bullying

Αφοπλιστική ήταν η Δανάη Μπάρκα όταν ένας από τους followers της την ρώτησε πώς αισθάνεται που είναι… χοντρή. Η νεαρή παρουσιάστρια κοινοποίησε μια ρετουσαρισμένη φωτογραφία της με μαγιό και έγραψε: «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου». Η Κλέλια Ρένεση, από την άλλη, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά της κακοποίησης των γυναικών τονίζοντας στην ανάρτησή της ότι: «Όποιο τσογλάνι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος». Οι συντελεστές της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» συζητούσαν το θέμα του bullying το οποίο ασκείται στην κοινωνία και ο Σάββας Πούμπουρας είπε την άποψη του υπογραμμίζοντας ποιος είναι τελικά αυτός που χρειάζεται βοήθεια. «Αυτό που θέλω να σου πω, επειδ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σάββας Πούμπουρας: «Έχει παραγίνει η συζήτηση για το bullying»

«Αυτό που θέλω να σου πω, επειδή άκουσα πριν που λέγατε για το κομμάτι του bullying και γι’ αυτό το μήνυμα που δέχτηκε η Δανάη Μπάρκα ή για τη φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση που είδα χτες. Νομίζω ότι έχει παραγίνει η συζήτηση σχετικά με το bullying. Δεν εννοώ να σταματήσουμε να μιλάμε για το bullying, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»