Συγκλονίζει ο Γιώργος Σουξές: «Είχα αποφασίσει ότι θα αυτοκτονούσα»

09:40 - 14/07/2021

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Σουξές. Ο γνωστός ηθοποιός, που τα τελευταία δύο χρόνια […] The post Συγκλονίζει ο Γιώργος Σουξές: «Είχα αποφασίσει ότι θα αυτοκτονούσα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Σουξές: «Μπορεί να μου έκοβαν το πόδι, είχα αποφασίσει ότι θα αυτοκτονούσα»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος εξομολογήθηκε την πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε στη ζωή του, όταν μετά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες: «Είχα αποφασίσει να αυτοκτονήσω»

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Σουξές. Ο γνωστός ηθοποιός, που τα τελευταία δύο χρόνια απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες, εξομολογήθηκε την πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε στη ζωή του. Τι σας κάνει ευτυχισμένο; Να βλέπω το γιο μου να πετυχαίνει πράγματα που θέλει, να είμαι καλός ηθοποιός, να είμαι καλά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκλονίζει ο ενωματάρχης των Άγριων Μελισσών: Είχα αποφασίσει ότι θα αυτοκτονούσα

Ο Γιώργος Σουξές ο ενωματάρχης της σειράς «Άγριες Μέλισσες» συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε σε συνέντευξή του. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει ο ενωματάρχης των Άγριων Μελισσών: Είχα αποφασίσει ότι θα αυτοκτονούσα

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Σουξές: «Είχα αποφασίσει ότι θα αυτοκτονούσα»

Συγκλονίζει με την εξομολόγησή του

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Συγκλονίζει ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες: “Είχα αποφασίσει να αυτοκτονήσω”

Ο Γιώργος Σουξές παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν”. Ο γνωστός ηθοποιός, που τα τελευταία δύο χρόνια απολαμβάνουμε στις “Άγριες Μέλισσες”, εξομολογήθηκε την πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε στη ζωή του. Αυτή ήταν μετά από ένα ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, όταν κόντεψαν να του κόψουν το πόδι. Τι σας κάνει ευτυχισμένο; Να […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Συγκλονίζει ο Γιώργος Σουξές: «Είχα αποφασίσει ότι θα αυτοκτονούσα»

«Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα», λέει ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»