ΑΕΚ: Αναλάμβανει την ομάδα Β ο Τσιάρτας - Τελική ευθεία για Αραούχο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΑΕΚ: Δεν αναλαμβάνει ομάδα Β’ ο Βασίλης Τσιάρτας – «Δεν θέλω να διχάσω τον κόσμο»
Ο Βασίλης Τσιάρτας μία ημέρα αφού του έγινε πρόταση να αναλάβει την θέση του προπονητή στην Β’ ομάδα της ΑΕΚ, αρνήθηκε την θέση, λόγω των έντονων αντιδράσεων των φιλάθλων της Ένωσης. Με μία λιτή ανάρτηση στα social media ο Βασίλης Τσιάρτας ενημέρωσε πως δεν αποδεχτεί την πρόταση ώστε να διατελέσει προπονητής της Β’ ομάδας της ... Περισσότερα
To άρθρο ΑΕΚ: Δεν αναλαμβάνει ομάδα Β’ ο Βασίλης Τσιάρτας – «Δεν θέλω να διχάσω τον κόσμο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑΕΚ: Απάντησε αρνητικά για την ομάδα Β ο Τσιάρτας – «Δεν θέλω να διχάσω τον κόσμο»
Ο Βασίλης Τσιάρτας δεν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Β της ΑΕΚ.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔεν αναλαμβάνει την ΑΕΚ Β’ ο Τσιάρτας: «Δεν θέλω να διχάσω τον κόσμο»
Δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της δεύτερης ομάδας της ΑΕΚ ο Βασίλης Τσιάρτας, καθώς μετά το σάλο που προκλήθηκε και τις αντιδράσεις των κιτρινόμαυρων οπαδών, ο πρώην ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε πως δεν αποδέχεται την πρόταση της διοίκησης. Με ανάρτησή του στα social media, ο παλαίμαχος άσσος της ΑΕΚ, σημείωσε πως «δεν θέλει να διχάσει τους φιλάθλους». […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr