Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Ήμουν σε κώμα αρκετό καιρό»

14:40 - 13/07/2021

Καλεσμένος στο πλατό του «Love it» ήταν σήμερα ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. Ο ηθοποιός, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο […] The post Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Ήμουν σε κώμα αρκετό καιρό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Ήμουν σε κώμα αρκετό καιρό - Η εξομολόγηση του ηθοποιού (Βίντεο)

Ο τηλεοπτικός «Γιάννος» από τις «Άγριες Μέλισσες»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος για το ατύχημα που τον σημάδεψε: «Ήμουν σε κώμα αρκετό καιρό»

«Ήταν να γίνει μάλλον για να πιστέψω κι εγώ σε κάτι, σε μια θεία δύναμη, δεν ξέρω… Κάθε καλοκαίρι όταν πάω στο χωριό, το θυμόμαστε σαν μια κακή επέτειο», λέει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. Συνέντευξη στο «Love it» και την Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε σήμερα ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δύσκολες στιγμές που ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος για το ατύχημα που τον σημάδεψε: «Ήμουν σε κώμα αρκετό καιρό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Ήμουν σε κώμα αρκετό καιρό»

Ο ηθοποιός μιλά για την περιπέτεια της υγείας του και συγκινεί.

Διαβάστε το στο in.gr

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Ήμουν σε κώμα αρκετό καιρό

Την πόρτα του πλατό «Love It» πέρασε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος το πρωί της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια δύσκολη στιγμή που πέρασε και κατά την οποία ήταν σε κώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο τηλεοπτικός «Γιάννος» από τις «Άγριες Μέλισσες» του Ant1 θυμήθηκε πως: «Ήταν πριν πάω δημοτικό. Ήταν τρομερό το σοκ των γονιών μου. Ήμουν σε ένα πεζούλι κι έκανα ισορροπία, έβλεπα τότε μια εκπομπή με μονομάχους, ήμουν πολύ ζωηρός. Προσπαθούσα να ισορροπήσω στο πεζούλι, το οποίο ήταν πολύ μικρό, κι έπεσα κάτω». Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος πρόσθεσε στην συνέχεια: «Με βρήκε ο αδερφός μου, πήγαμε στο κέντρο υγείας του χωριού, μετά με πήγαν στο Αγρίνιο και θυμάμαι ότι είχε περάσει ένα ferry boat μ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Ήμουν σε κώμα αρκετό καιρό

Την πόρτα του πλατό «Love It» πέρασε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος το πρωί της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια δύσκολη στιγμή που πέρασε και κατά την οποία ήταν σε κώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο τηλεοπτικός «Γιάννος» από τις «Άγριες Μέλισσες» του Ant1 θυμήθηκε πως: «Ήταν πριν πάω δημοτικό. Ήταν τρομερό το σοκ των […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου

Ο πολυτάλαντος Μάκης Παπασημακόπουλος στο Traction

Η Φιλίτσα Καλογεράκου για τις τοξικές συμπεριφορές: «Το κλάμα και τα ξενύχτια που έχω ρίξει, μόνο εγώ τα ξέρω»

Τηλεθέαση: Τη Ναταλία Γερμανού ή τον Κώστα Τσουρό «εμπιστεύτηκε» το τηλεοπτικό κοινό;

Νίκος Συρίγος κατά Απόστολου Λύτρα: «Η συμπεριφορά αυτή είναι το αποτέλεσμα μετά το θεραπευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί;»

Μάρκος Σεφερλής για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχω λόγο να πάω στην εκπομπή του, δεν έχω να πω κάτι μαζί του»