Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα: Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του Survivor – Η δημόσια έκκληση

10:30 - 13/07/2021

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου μέσα από το Instagram. Η To άρθρο Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα: Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του Survivor – Η δημόσια έκκληση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Κρεμλίδου: Δύσκολες ώρες για την Μαριπόζα – Η δημόσια έκκληση στο Instagram

H πρώην παίκτρια του Survivor δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Διαβάστε το στο in.gr

Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα: Τα δάκρυα και η δημόσια έκκληση μέσα από το instagram

«Έχω την υγεία μου δεν πρέπει να γκρινιάζουμε και να παραπονιόμαστε ακόμα κι αν υπάρχει μια δύσκολη ημέρα όλα καλά. Εννοώ υπάρχουν πολύ χειρότερα στον κόσμο και γύρω μας. Θα ανεβάσω σε επόμενο στόρι ένα κείμενο που έγραψε ο θείος μου, είναι ο αδερφός της μητέρας μου κι έχει ανάγκη οικονομική αυτή την στιγμή, είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα: Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του Survivor

Η δημόσια έκκληση 13 Ιουλίου 2021 11:10 Σε κλάματα ξέσπασε η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου μέσα από το Instagram. Η πρώην παίκτρια του Survivor «λύγισε» για... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα: Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του Survivor

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»