Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα: Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του Survivor – Η δημόσια έκκληση
10:30 - 13/07/2021
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου μέσα από το Instagram. Η
To άρθρο Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα: Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του Survivor – Η δημόσια έκκληση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Κρεμλίδου: Δύσκολες ώρες για την Μαριπόζα – Η δημόσια έκκληση στο Instagram
H πρώην παίκτρια του Survivor δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της
Διαβάστε το στο in.grΈλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα: Τα δάκρυα και η δημόσια έκκληση μέσα από το instagram
«Έχω την υγεία μου δεν πρέπει να γκρινιάζουμε και να παραπονιόμαστε ακόμα κι αν υπάρχει μια δύσκολη ημέρα όλα καλά. Εννοώ υπάρχουν πολύ χειρότερα στον κόσμο και γύρω μας. Θα ανεβάσω σε επόμενο στόρι ένα κείμενο που έγραψε ο θείος μου, είναι ο αδερφός της μητέρας μου κι έχει ανάγκη οικονομική αυτή την στιγμή, είναι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα: Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του Survivor
Η δημόσια έκκληση 13 Ιουλίου 2021 11:10 Σε κλάματα ξέσπασε η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου μέσα από το Instagram. Η πρώην παίκτρια του Survivor «λύγισε» για...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα: Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του Survivor
Διαβάστε το στο spoilers