Λεωφορείο στη Βολιβία έπεσε σε χαράδρα - Τουλάχιστον 24 νεκροί & 12 τραυματίες (φώτο)

06:34 - 13/07/2021

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν χθες σε πτώση ενός λεωφορείου σε χαράδρα στη νοτιοανατολική Βολιβία. «Σύμφωνα με τον προσωρινό απολογισμό 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και σχεδόν 12 τραυματίστηκαν. Δύο από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Ασάφ, αρχηγός της τροχαίας της Τσουκισάκα. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη σε έναν δρόμο στην επαρχία Τσουκισάκα. Το λεωφορείο μετέφερε επιβάτες στο Σούκρε, την πρωτεύουσα της επαρχίας, από το χωριό Πατόλο, 50 χλμ, μακριά. Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν δεκάδες νεκρούς να κείτονται στο δρόμο. Ο Ασάφ τόνισε ότι το λεωφορείο έπεσε από ύψος άνω των 150 μέτρων.

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βολιβία: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα – Τουλάχιστον 24 νεκροί

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν σε πτώση ενός λεωφορείου σε χαράδρα στη νοτιοανατολική Βολιβία. «Σύμφωνα με τον προσωρινό απολογισμό 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και σχεδόν δώδεκα τραυματίστηκαν. Δύο από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Ασάφ, αρχηγός της τροχαίας της Τσουκισάκα. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη σε έναν δρόμο στην επαρχία Τσουκισάκα. ... Περισσότερα To άρθρο Βολιβία: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα – Τουλάχιστον 24 νεκροί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στην Βολιβία: Τουλάχιστον 24 οι νεκροί

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 12 ακόμη τραυματίστηκαν χθες σε πτώση ενός λεωφορείου σε χαράδρα στη νοτιοανατολική Βολιβία, ανακοίνωσε η αστυνομία. «Σύμφωνα με τον προσωρινό απολογισμό 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και σχεδόν δώδεκα τραυματίστηκαν. Δύο από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Ασάφ, αρχηγός της τροχαίας της Τσουκισάκα. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη σε […] Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στην Βολιβία: Τουλάχιστον 24 οι νεκροί on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Τραγωδία στη Βολιβία: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα - Τουλάχιστον 24 νεκροί

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε στη Βολιβία.Ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στη Βολιβία με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλά θύματα. Συγκεκριμένα, τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τραυματίστηκαν χθες (12/7) σε πτώση ενός λεωφορείου σε χαράδρα στη νοτιοανατολική Βολιβία, ανακοίνωσε η αστυνομία. «Σύμφωνα με τον προσωρινό απολογισμό, 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 12 τραυματίστηκαν. Δύο από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Ασάφ, αρχηγός της τροχαίας της Τσουκισάκα. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη σε έναν δρόμο στην επαρχία Τσουκισάκα. Το λεωφορείο μετέφερε επιβάτες στο Σούκρε, την πρωτεύουσα της επαρχίας, από το χωριό Πατόλο, 50 χλμ, μακριά. Ο Α

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις