Κλέλια Πανταζή: «Εγώ βρίσκομαι στον 3ο μήνα και η αδερφή μου έχει κλείσει τον 5ο»

18:04 - 12/07/2021

Στην κάμερα του Love It μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας η Κλέλια Πανταζή, μια μέρα μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης […] The post Κλέλια Πανταζή: «Εγώ βρίσκομαι στον 3ο μήνα και η αδερφή μου έχει κλείσει τον 5ο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλέλια Πανταζή: Εγώ βρίσκομαι στον 3ο μήνα και η αδερφή μου έχει κλείσει τον 5ο

Μια μέρα μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης τόσο της δικής της όσο και της αδερφής της, Άννης, η Κλέλια Πανταζή μίλησε στην κάμερα του «Love It» για αυτή την περίεργη σύμπτωση. «Βρίσκομαι στην Λέσβο έχει καταγωγή ο πατέρας μου από εδώ και είμαι με τον γιο μου. Εγώ βρίσκομαι στον 3ο μήνα και η αδερφή μου έχει κλείσει τον 5ο. Δεν το είχαμε προγραμματίσει δεν γίνεται έτσι και αλλιώς αυτό. Εγώ δεν ήθελα καν να σκέφτομαι πότε θα έρθει το δεύτερο παιδί για να μην αγχωθώ, ούτε η Άννη ήρθε πιο χαλαρά. Ο μικρός είναι 1,5 χρονών και εγώ γενικά ήθελα να κάνουμε και το δεύτερο όσο πιο κοντά γίνεται που τα έχουμε όλα πρόσφατα» τόνισε η Κλέλια Πανταζή και πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε σε ένα σοκ γιατ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κλέλια Πανταζή: "Εγώ βρίσκομαι στον 3ο μήνα και η αδερφή μου έχει κλείσει τον 5ο"

"Βρισκόμαστε σε ένα σοκ γιατί ξαφνικά τα παιδιά από 2 θα είναι 4 αλλά με καλή θέληση, ενέργεια, όρεξη και αγάπη θα τα καταφέρουμε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε