Πατέρας για δεύτερη φορά ο Ευτύχης Μπλέτσας – Γέννησε η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη

16:56 - 12/07/2021

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες ο Ευτύχης Μπλέτσας, καθώς η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη To άρθρο Πατέρας για δεύτερη φορά ο Ευτύχης Μπλέτσας – Γέννησε η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Ευτύχης Μπλέτσας

Ο γνωστός παρουσιαστής και η αγαπημένη του, Ηλέκτρα Αστέρη, αγκάλιασαν το δεύτερο παιδάκι τους.Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο παρουσιαστής Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη, καθώς ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους. Το γεγονός έκανε γνωστό η γυναίκα του παρουσιαστή,  Ηλέκτρα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με το νεογέννητο από το μαιευτήριο. Η ανάρτησή της: «Το δεύτερο θαύμα της ζωής μου. Ήρθες και μας έφερες δύναμη, φως και ευτυχία. Μωρό μου καλωσόρισες. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον ερχομό σου. Δεν μπορώ να περιγράψω την εμπειρία τοκετού που είχα σήμερα. Ευχαριστώ τον εκπληκτικό γιατρό μου Νίκο Π

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Ευτύχης Μπλέτσας – Γέννησε η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Ευτύχης Μπλέτσας – Γέννησε η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες ο Ευτύχης Μπλέτσας, καθώς η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια η μανούλα, δημοσιεύοντας στα social media την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της από το μαιευτήριο. «Το […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας