Σάουθγκέιτ: «Θέλω να είμαι με την ομάδα στο Μουντιάλ του Κατάρ»

16:12 - 12/07/2021

Ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκέιτ, εξέφρασε τις σκέψεις του αναφορικά με την διαδικασία των πέναλτι και μίλησε σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.Πιστός στην ομάδα και στα καθήκοντά του στον πάγκο της Αγγλίας θέλει να παραμείνει ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ, ο οποίος μετά τον χαμένο τελικό του Euro 2020 μίλησε αναφορικά με την διαδικασία των πέναλτι. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Αυτό εξαρτάται από εμένα, αποφάσισα τους ποδοσφαιριστές με βάση το τι έχουν κάνει στην προπόνηση. Κανείς δεν είναι μόνος του. Κερδίζουμε ως ομάδα και χάνουμε ως ομάδα». Σημειώνεται ότι ασκήθηκε έντονη κριτική στον Σάουθγκέιτ αναφορικά με την επιλογή των παικτών που έκανε, και οι οποίοι εκτέλεσαν τα 5 πέναλτι,

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάουθγκεϊτ: «Θέλω να παραμείνω και στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022»

Εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ αλλά είπε "όχι" σε πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. The post Σάουθγκεϊτ: «Θέλω να παραμείνω και στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Σαουθγκέιτ: «Στον πάγκο της Αγγλίας και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας εξέφρασε ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά