Μιχάλης Τρεμόπουλος για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Μαθαίνω ξανά να καταπίνω»
10:54 - 12/07/2021
Για την περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό μίλησε στον ΑΝΤ1 ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο οποίος τέσσερις μήνες μετά βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης. Όπως είπε, πέρασε «τρεις πνευμονίες» και διαβεβαίωσε πως «ο ιός υπάρχει και είναι φονικός». «Έχω δει ανθρώπους να μπαίνουν στις ΜΕΘ και να μη βγαίνουν ποτέ. Έναν στους δύο πεθαίνει», σημείωσε σχετικά. Όπως αναφέρει, όλα ξεκίνησαν με πυρετό και βήχα και κατόπιν πήγε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου διασωληνώθηκε για 22 μέρες και έπειτα «δεν είχε καμία απολύτως επαφή». Όταν βγήκε από την υποστήριξη ήταν δύσκολο όπως λέει, γιατί «έμαθα να περπατάω εξ αρχής. Και τώρα ακόμα πηγαίνω με το Πι. Μετά από τόσο καιρό αποδιαρθρώνονται όλες οι λειτο
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχάλης Τρεμόπουλος για τον κορωνοϊό: «Μαθαίνω ξανά να καταπίνω»
«Έχω δει ανθρώπους να μπαίνουν στις ΜΕΘ και να μη βγαίνουν ποτέ. Ένας στους δύο πεθαίνει», λέει ο ίδιος μετά την περιπέτειά του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣυγκλονίζει ο Τρεμόπουλος ύστερα από 22 μέρες στην εντατική - Μαθαίνω ξανά να καταπίνω (Βίντεο)
Τι δήλωσε ο ίδιος για τη νοσηλεία του αλλά και την προσπάθειά του να επιστρέψει στην κανονικότητα
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣυγκλονίζει ο Τρεμόπουλος για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό: «Μαθαίνω ξανά να καταπίνω»
Για την περιπέτεια της υγείας του εξαιτίας του κορωνοϊού μίλησε ο πρώην ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος. Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος ανέφερε πως πέρασε τρεις πνευμονίες ενώ τόνισε απευθυνόμενος στους τηλεθεατές ότι «ο ιός υπάρχει και είναι φονικός». Στη συνέχεια, ο πρώην ευρωβουλευτής είπε: «Έχω δει ανθρώπους να μπαίνουν στις ΜΕΘ και να μη βγαίνουν ποτέ. Ένας στους […]
The post Συγκλονίζει ο Τρεμόπουλος για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό: «Μαθαίνω ξανά να καταπίνω» first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΚορωνοϊός - Τρεμόπουλος: Έμαθα να περπατάω ξανά και να καταπίνω
Για την ασθένειά του από κορωνοϊό και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ακόμα και σήμερα τέσσερις μήνες μετά, μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης Οικολογία – Αλληλεγγύη, Μιχάλης Τρεμόπουλος.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΤρεμόπουλος για κορονοϊό: Έμαθα να περπατάω και να καταπίνω ξανά
«Έχω δει ανθρώπους να μπαίνουν στις ΜΕΘ και να μη βγαίνουν ποτέ. Έναν στους δύο πεθαίνει»
Διαβάστε το στο news.grΤρεμόπουλος για κορονοϊό: Έμαθα να περπατάω και να καταπίνω ξανά
«Έχω δει ανθρώπους να μπαίνουν στις ΜΕΘ και να μη βγαίνουν ποτέ. Έναν στους δύο πεθαίνει», σημείωσε ο Μιχάλης Τρεμόπουλος που νίκησε τον κορονοϊό αλλά παλεύει με τις επιπτώσεις που είχε στον οργανισμό του. Για την περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό μίλησε ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο οποίος τέσσερις μήνες μετά βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης. Ο πρώην ευρωβουλευτής και επικεφαλής της παράταξης Οικολογία - Αλληλεγγύη μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε πως πέρασε τρεις πνευμονίες και δίνει «μάχη» επαναφοράς στην κανονικότητα. «Ο ιός υπάρχει και είναι φονικός». «Έχω δει ανθρώπους να μπαίνουν στις ΜΕΘ και να μη βγαίνουν ποτέ. Ένας στους δύο πεθαίνει», σημείωσε. Όπως εξήγησε όλα ξεκίνησαν με πυρετό
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜιχάλης Τρεμόπουλος για κορωνοϊό: «Μαθαίνω ξανά να καταπίνω»
«Θα ήθελα να ακουστεί η αναζήτηση των αιτίων. Μπαίνουμε σε άλλη φάση» Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό μίλησε στον Ant1 ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο οποίος, τέσσερις μήνες μετά, βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης. Ο κ. Τρεμόπουλος είπε πως πέρασε «τρεις πνευμονίες» και κατέστησε σαφές πως «ο ιός υπάρχει […]
Διαβάστε το στο topnews.gr