Σμύρνη μου αγαπημένη: Εκτός καστ η Βανέσα Ρεντγκρέιβ – Ηθοποιός από το The Crown η αντικαταστάτρια
09:20 - 12/07/2021
To άρθρο Σμύρνη μου αγαπημένη: Εκτός καστ η Βανέσα Ρεντγκρέιβ – Ηθοποιός από το The Crown η αντικαταστάτρια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σμύρνη μου αγαπημένη: Διεθνής ηθοποιός εκτός καστ - Αντικαταστατρια ηθοποιός από το «The Crown»
Ανακοινώθηκε ότι εκτός του καστ είναι η Βανέσα Ρεντγκρέιβ – Η αντικαταστάτρια είναι ηθοποιός από το «The Crown».
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣμύρνη μου αγαπημένη: Αποχώρηση βόμβα από τη Βανέσα Ρεντγκρέιβ – Η αντικαταστάτρια από το "The Crown"
Η διάσημη ηθοποιός Βανέσα Ρεντγκρέιβ ακύρωσε την συμμετοχή της στην ταινία Σμύρνη μου Αγαπημένη για προσωπικούς λόγους. Η ανακοίνωση της Μιμής Ντενίση.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣμύρνη μου αγαπημένη: Αποχώρηση βόμβα από τη Βανέσα Ρεντγκρέιβ – Η αντικαταστάτρια από το The Crown
Δημοσιεύθηκε: 12 Ιουλίου 2021 20:30 Η διάσημη και βραβευμένη ηθοποιός Βανέσα Ρεντγκρέιβ αποχώρησε από το καστ της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη». Που ετοιμάζει η Μιμή...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σμύρνη μου αγαπημένη: Αποχώρηση βόμβα από τη Βανέσα Ρεντγκρέιβ – Η αντικαταστάτρια από το The Crown
Διαβάστε το στο spoilers