Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν: Με τα χέρια μου έσκαψα το λάκκο της μητέρας μου!
16:01 - 15/10/2019
Από τη ζωή σαν παραμύθι, στο «τούνελ» των εξαρτήσεων Ο«πρίγκιπας της Vogue», που γοήτευσε την Ούρσουλα Άντρες, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και παρουσίασε κομμάτια από το νέο του βιβλίο. Ο συνδυασμός των έντονων συναισθημάτων με τις ναρκωτικές ουσίες, τα προβλήματα υγείας, οι πανέμορφες γυναίκες που τον ερωτεύτηκαν και μια καριέρα μπροστά και […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ερρίκος Πετιλόν: «Έσκαψα με τα χέρια μου τον λάκκο της μητέρας μου»
Η ανατριχιαστική περιγραφή από την υπό έκδοση βιογραφία του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΕρρίκος Πετιλόν : Έσκαψα με τα χέρια μου τον τάφο της μητέρας μου
Μετά τις αποκαλύψεις για τη μάχη του με τα ναρκωτικά και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. ο Ερρίκος Πετιλόν παρουσιάζει την πολυτάραχη ζωή του στη βιογραφία του.
Διαβάστε το στο in.grΕρρίκος Πετιλόν : Εσκαψα με τα χέρια μου τον τάφο της μητέρας μου
Μετά τις αποκαλύψεις για τη μάχη του με τα ναρκωτικά και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. ο Ερρίκος Πετιλόν παρουσιάζει την πολυτάραχη ζωή του στη βιογραφία του.
Διαβάστε το στο tanea.grΕρρίκος Πετιλόν: Έσκαψα με τα χέρια μου τον λάκκο της μητέρας μου
Για την μητέρα του με αφορμή και βιβλίο που έχει γράψει μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Ερρίκος Πετιλόν.
Διαβάστε το στο thebest.grΣυγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν: «Έσκαψα με τα χέρια μου τον τάφο της μητέρας μου»
Αγνωστες στιγμές της πολυτάραχης ζωής του αποκαλύπτει στην βιογραφία του το πρώην μοντέλο και παρουσιαστής, Ερρίκος Πετιλόν, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για τη μάχη του με τα ναρκωτικά και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο Ερρίκος Πετιλόν παρουσίασε αποσπάσματα από τη βιογραφία του, υπό την...
The post Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν: «Έσκαψα με τα χέρια μου τον τάφο της μητέρας μου» appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΕρρίκος Πετιλόν: Έσκαψα με τα χέρια μου τον λάκκο της μητέρας μου
Ο Ερίκος Πετιλόν βρέθηκε καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» , με αφορμή τη βιογραφία του που έχει επιμεληθεί η Σοφία Στεκουλέα και θα κυκλοφορήσει σύντομα.
«Έσκαψα το λάκκο με τα χέρια μου. Την βρήκα σε μία κλινική στην Κυψέλη να αργοπεθαίνει. Σκιά του
Διαβάστε το στο madata.grΑνατριχιάζει! Ερρίκος Πετιλόν: «Έσκαψα με τα χέρια μου τον λάκκο της…» (ΒΙΝΤΕΟ)
Η ανατριχιαστική περιγραφή από την υπό έκδοση βιογραφία του. Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε ο Ερρίκος Πετιλόν, με αφορμή τη βιογραφία του που έχει επιμεληθεί η Σοφία Στεκουλέα και θα κυκλοφορήσει σύντομα. Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα αφορά στις τελευταίες ώρες της μητέρας του. «Έσκαψα το λάκκο με τα χέρια μου. Την βρήκα […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΕρρίκος Πετιλόν: «Έσκαψα με τα χέρια μου τον λάκκο της μητέρας μου»
Ερρίκος Πετιλόν: Η ανατριχιαστική περιγραφή του γνωστού μοντέλου από την υπό έκδοση βιογραφία του
Διαβάστε το στο pagenews.gr