Κλέλια Πανταζή: Διπλή εγκυμοσύνη μαζί με την αδελφή της, Άννη

21:26 - 11/07/2021

Πιο ευτυχισμένες από ποτέ είναι, καθώς φαίνεται, η Άννη και η Κλέλια Πανταζή. Ο λόγος; Μα φυσικά η κοινή, διπλή […] The post Κλέλια Πανταζή: Διπλή εγκυμοσύνη μαζί με την αδελφή της, Άννη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλέλια Πανταζή: Διπλή εγκυμοσύνη μαζί με την αδερφή της, Άννη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κλέλια και Άννη Πανταζή: Διπλή εγκυμοσύνη για τις δύο αδελφές!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι αδερφές Πανταζή, Κλέλια και η Άννυ, καθώς διανύουν την δεύτερη εγκυμοσύνη τους. Το πρωί της Δευτέρας η Κλέλια...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κλέλια Πανταζή: Έγκυος μαζί με την αδερφή της

Η Κλέλια Πανταζή πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς τόσο η ίδια, όσο και η αδερφή της, θα γίνουν σύντομα μαμάδες για δεύτερη φορά.Η Κλέλια Πανταζή με ανάρτηση στο Instagram έκανε γνωστό ότι είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδί της, όπως και η αδερφή της Άννη Πανταζή. «Boom, double baby boom, θα είναι θρυλικό, περιμένετε το», έγραψαν στις αναρτήσεις τους, οι πρώην αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής, που έχουν από ένα παιδάκι η καθεμία. {https://www.instagram.com/p/CRMfS87r9eq/} Μάλιστα, η Κλέλια Πανταζή μίλησε στο «Love It» και την Ιωάννα Μαλέσκου για την εγκυμοσύνη της. «Βρίσκομαι στην Λέσβο έχει καταγωγή ο πατέρας μου από εδώ και είμαι με τον γιο μου. Εγώ βρίσκομαι στον 3ο μήνα και η αδερφή

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε