Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021: Συγκλονίζει ο Δημήτρης που αρίστευσε αφού έχασε τους γονείς του από κορονοϊό

12:30 - 11/07/2021

Νικητής της ζωής, τόσο απλά! Ο λόγος για τον 18χρονο Δημήτρη Καρακώστα από τη Ναύπακτο, ο οποίος βίωσε μια ανείπωτη τραγωδία, χάνοντας και τους δύο του γονείς από κορονοϊό, αλλά βρήκε την ψυχική δύναμη όχι απλά να συνεχίσει την προσπάθειά του στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις αλλά και να αριστεύσει! Συγκεντρώνοντας 18.700 μόρια, «κοιτάζει» πλέον την ... Περισσότερα To άρθρο Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021: Συγκλονίζει ο Δημήτρης που αρίστευσε αφού έχασε τους γονείς του από κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πανελλαδικές: Τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον μαθητή που αρίστευσε έχοντας χάσει τους γονείς του από κορωνοϊό

Τα συγχαρητήριά του έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Δημήτρη Καρακώστα, τον μαθητή που θριάμβευσε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις παρά το γεγονός ότι είχε χάσει και τους δύο γονείς του πριν από δύο μήνες από κορωνοϊό.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πανελλαδικές 2021: Συγκλονίζει ο αριστούχος που έχασε τους γονείς του από κορονοϊό – «Ξαφνικά έπρεπε να συνηθίσω μόνος μου»

«Πάντα με ενδιέφερε η Ιατρική ως αντικείμενο και ήταν ένα παραπάνω κίνητρο κίνητρο αυτό που συνέβη με τους γονείς μου, οπότε θα νιώθω κι εγώ, αν τα καταφέρω, ότι θα μπορώ να βοηθήσω πολλούς ανθρώπους», είπε και απάντησε πως δεν έχει αποφασίσει ειδικότητα, την οποία «θα ψάξει μέσα στο πανεπιστήμιο», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ρωτήθηκε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πανελλήνιες 2021: «Σε εκείνους οφείλω την επιτυχία μου» – Συγκλονίζει ο Δημήτρης που έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό (Video)

Ο Δημήτρης Καρακώστας, ο οποίος αρίστευσε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021, δύο μήνες μετά την απώλεια και των δύο γονιών από κορωνοϊό, συγκλονίζει.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μητσοτάκης: Τηλεφώνησε στον Δημήτρη που αρίστευσε στις Πανελλήνιες παρότι έχασε τους γονείς του από κορονοϊό

Χθες επικοινώνησε με τον 18χρονο Δημήτρη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας του τα θερμά συγχαρητήρια του για την μεγάλη του επιτυχία

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Συγκλονίζει ο Δημήτρης που αρίστευσε αφού έχασε τους γονείς του από κορονοϊό (βίντεο)

Νικητής της ζωής, τόσο απλά! Ο λόγος για τον 18χρονο Δημήτρη Καρακώστα από τη Ναύπακτο, ο οποίος βίωσε μια ανείπωτη τραγωδία, χάνοντας και τους δύο του γονείς από κορονοϊό, αλλά βρήκε την ψυχική δύναμη όχι απλά να συνεχίσει την προσπάθειά του στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις αλλά και να αριστεύσει! Συγκεντρώνοντας 18.700 μόρια, «κοιτάζει» πλέον την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πανελλήνιες 2021: Το μήνυμα του αριστούχου που έχασε τους γονείς του από κορονοϊό

Δημήτρης Καρακώστας, ο μαθητής που λίγους μήνες αφού έχασε και τους δύο γονείς του από κορονοϊό αρίστευσε στις Πανελλήνιες. «Είχα ξεκάθαρο στόχο μπροστά μου», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί». «Πάντα με ενδιάφερε η Ιατρική και σίγουρα είχα ένα παραπάνω κίνητρο με τους γονείς μου, οπότε θα νιώθω κι εγώ, αν τα καταφέρω, […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Θέλτα – Μπαρτσελόνα 2-2: Αυτοκτονία για τους Καταλανούς που «πέταξαν» δυο πόντους στο Βίγκο

Πάρμα – Αταλάντα 1-3: Έπιασε την Ίντερ στην κορυφή της Serie A η ομάδα του Γκασπερίνι

Άρης – Βόλος: Ο Θοδωρής Καρυπίδης διαμαρτυρήθηκε στον Τσαγκαράκη για τις διαιτητικές του αποφάσεις

Κατερίνα Λέχου: Μου «φορτώθηκε» ότι η γυναίκα δεν είναι τόσο δυνατή όσο ένας άντρας

Ελεονώρα Μελέτη: Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της – Το βίντεο με το γιορτινό σκηνικό

The Voice: O Χρήστος Μάστορας κάνει push ups με παίκτη και ο Γιώργος Μαζωνάκης μετράει τις κάμψεις