Αγνώριστος ο Άρης Σερβετάλης: Η σχέση του με τον Θεό – Τι είπε για τον ρόλο του στο “Είσαι το ταίρι μου”

11:42 - 11/07/2021

Αγνώριστος έχει γίνει ο Άρης Σερβετάλης. Ο ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, για τη σχέση του με τον Θεό αλλά και τον ρόλο του ως Άγιος Νεκτάριος στην ταινία «Man of God». “Είναι παραχώρηση του Θεού ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν, είτε σου έρχονται κάποια πράγματα ως δωράκια για το πώς εσύ θα τα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγνώριστος ο Άρης Σερβετάλης – Όσα είπε για το “Είσαι το Ταίρι μου” και την επιτυχία

Ο Άρης Σερβετάλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Λένας Αρώνη, Art Week, με αφορμή τον ρόλο του To άρθρο Αγνώριστος ο Άρης Σερβετάλης – Όσα είπε για το “Είσαι το Ταίρι μου” και την επιτυχία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αγνώριστος ο Άρης Σερβετάλης: Μιλάει για τον ρόλο του ως Άγιος Νεκτάριος στην ταινία "Man of God"

Ο ηθοποιός, μίλησε και για τον ρόλο που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό, στη δημοφιλή σειρά "Είσαι το ταίρι μου"

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”