Μέσι: «Κρατούσε αυτή τη στιγμή για μένα ο Θεός»

11:02 - 11/07/2021

Μέσι: «Κρατούσε αυτή τη στιγμή για μένα ο Θεός» 11/07/2021 Έχοντας συνέλθει από τα δάκρια που ξέσπασε αμέσως μετά τη λήξη του τελικού του Copa America και την κατάκτηση του τροπαίου, ο Λιονέλ Μέσι μίλησε στους δημοσιογράφους και πάλι εμφανώς συγκινημένος μίλησε για τη στιγμή που περίμενε σε όλη του την καριέρα. Να σηκώσει ένα τρόπαιο με την εθνική ομάδα της χώρας του. «Το χρειαζόμουν. Το ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω κάτι με την εθνική μας ομάδα. Είχαμε φτάσει πολύ κοντά τα τελευταία χρόνια, αλλά κάπως ήξερα ότι κάποια στιγμή αυτό θα έρθει. Είμαι πραγματικά ευγνώμων στον Θεό που μου έδωσε αυτή τη στιγμή στη Βραζιλία με αντίπαλο τη Βραζιλία. Νομίζω ότι κρατούσ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέσι: «Νομίζω ότι ο Θεός κρατούσε αυτή τη στιγμή για εμένα»

Η Αργεντινή κατέκτησε το Copa America και ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός και τον πρώτο τίτλο με την Εθνική του ομάδα. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Μέσι: «Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα συμβεί»

Πανευτυχής ο Λιονέλ Μέσι μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής στο Μαρακανά τόνισε μεταξύ άλλων πως περίμενε ότι είχε έρθει η ώρα για ένα τρόπαιο με την εθνική ομάδα.

Διαβάστε το στο to10.gr

Παπακωνσταντίνου: «Θα θυμάμαι αυτή τη στιγμή για πάντα»

Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 στο ελαφρύ σκιφ στην τελευταία του χρονιά στην κατηγορία και έθεσε ψηλά τον πήχη για το μέλλον. Ο αθλητής του ΕΝΟΑ ολοκλήρωσε αήττητος την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Τσεχίας αφού έκανε 3/3 νίκες σε προκριματικό, ημιτελικό και τελικό και δεν άφησε κανένα περιθώριο […] The post Παπακωνσταντίνου: «Θα θυμάμαι αυτή τη στιγμή για πάντα» appeared first on SPORTSFEED.

Διαβάστε το στο sportsfeed.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)