Κρέας: Πότε δημιουργούνται βακτήρια κατά την απόψυξη – Τι να προσέχετε

16:07 - 13/12/2019

Πολλές φορές, όταν θέλετε να μαγειρέψετε κρέας, συνειδητοποιείτε πολύ αργά ότι το έχετε ξεχάσει στην κατάψυξη και, ως εκ τούτου, μέχρι να ξεπαγώσει θα περάσουν τόσες ώρες, ώστε αλλάζετε γνώμη και μαγειρεύετε κάτι άλλο. The post Κρέας: Πότε δημιουργούνται βακτήρια κατά την απόψυξη – Τι να προσέχετε appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ iatropedia.gr

Η «δίαιτα της σαρδέλας» και γιατί δεν είναι τόσο καλή σαν ιδέα

Παιδικό άσθμα: Συμπτώματα και διάγνωση – Τα 3 τεστ «κλειδιά»

Νομίζετε ότι έχετε πάντοτε δίκιο; Η επιστήμη αποδεικνύει γιατί έχετε άδικο

Γρίπη των πτηνών: Τέταρτο κρούσμα στην Καλιφόρνια σε μία εβδομάδα – Υπόνοιες και για άλλα

«Υγειονομική Μέριμνα για όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις» στον Άγιο Ευστράτιο

Άδωνις Γεωργιάδης: Επίσκεψη σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης για την επιτήρηση των έργων