Πανελλήνιες 2021: Έχασε τους γονείς του από κορονοϊό, βρήκε όμως τη δύναμη και σάρωσε στις εξετάσεις
13:48 - 10/07/2021
Πανελλήνιες 2021: Σάρωσε ο 17χρονος Δημήτρης από τη Ναύπακτο, που έχασε τους γονείς του από κορονοϊό, πριν από δύο μήνες. Ειδικότερα, πριν από δύο μήνες, η Ναύπακτος βυθίζεται στο πένθος από τον θάνατο δύο αγαπημένων προσώπων από κορονοϊό, του πρώην αντιδημάρχου Κώστα Καρακώστα, 56 ετών και της Νικολίτσας Μούρτου, 51 ετών, στο νοσοκομείο του Ρίου. […]
The post Πανελλήνιες 2021: Έχασε τους γονείς του από κορονοϊό, βρήκε όμως τη δύναμη και σάρωσε στις εξετάσεις appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Καρακώστας: Έχασε τους γονείς του από κορονοϊό - Αρίστευσε στις Πανελλήνιες
Ο 18χρονος Δημήτρης Καρακώστας «δεν το έβαλε κάτω» και αρίστευσε τις Πανελλήνιες εξετάσεις.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠανελλήνιες 2021: Συγκινεί ο μαθητής που έχασε τους γονείς του κορονοϊό κι αρίστευσε
Ο κορονοϊός άφησε ορφανό τον μαθητή που αρίστευσε στις Πανελλήνιες 2021.Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία έζησε ο 18χρονος Δημήτρης Καρακώστας από τη Ναύπακτο, καθώς έχασε και τους δύο του γονείς του από κορονοϊό. Ο μαθητής, ωστόσο, κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να αριστεύσει στις Πανελλήνιες 2021. Συγκεντρώνοντας 18.700 μόρια, στοχεύει να γίνει γιατρός. «Οι γονείς με βοήθησαν να συνεχίσω αφότου έφυγαν, γιατί μου έδωσαν ουσιαστικά ένα ακόμα στόχο. α ήθελαν να πετύχω να μπω στη σχολή που θέλω και απ’ ό,τι φαίνεται τα κατάφερα», δήλωσε. «Χωρίς τις βάσεις που μου είχαν δώσει αυτοί, δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω σε όλο αυτό», προσέθεσε και συνέχισε: «Πέθαναν με 25 μέρες διαφορά νο
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΔημήτρης Καρακώστας: Έχασε τους γονείς του από κορονοϊό και σάρωσε στις Πανελλαδικές!
Πριν δύο μήνες, η Ναύπακτος συγκλονίζεται από τον αδόκητο χαμό δύο αγαπημένων προσώπων. Ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Καρακώστας 56 ετών και η Νικολίτσα Μούρτου 51, χάνουν την μάχη με τον κοροναϊό στο νοσοκομείο του Ρίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας, μια σπάνια περίπτωση πολιτικού που πάλευε για τις ιδέες του και η Νικολίτσα, μια αγαπημένη […]
The post Δημήτρης Καρακώστας: Έχασε τους γονείς του από κορονοϊό και σάρωσε στις Πανελλαδικές! appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr