Δήμητρα Παπαδήμα: «Ο Γιάννης τον έφερε σπίτι να μου ζητήσει γονατιστός συγγνώμη»

10:44 - 10/07/2021

Η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό, όταν στην αρχή της καριέρας της κάποιος της ρίχτηκε

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Παπαδήμα: «Ο Γιάννης τον έφερε σπίτι να μου ζητήσει γονατιστός συγγνώμη»

Η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό, όταν στην αρχή της καριέρας της κάποιος της ρίχτηκε

Διαβάστε το στο tanea.gr

Παπαδήμα: «Όταν κάποιος μου ρίχτηκε. Ο Γιάννης τον έφερε γονατιστό στο σπίτι να μου ζητήσει συγγνώμη»

Η κόρη σας, Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, τι της είπατε; Της είπα ό,τι έχω ζήσει, τα ξέρει. Δεν ήμουν σύμφωνη, γιατί ήταν μια κοπέλα του 19-20 στο γαλλικό σχολείο που έλεγαν να γίνει γιατρός. Τελείωσε το Πάντειο και μετά μου είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Πήγε και σε μια σχολή, γιατί δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δήμητρα Παπαδήμα: "Μου ρίχτηκε και μου έσκισε το πουκάμισο - Ο Γιάννης τον έφερε σπίτι να μου ζητήσει συγγνώμη"

"Όταν άρχισα να δουλεύω, κάποια στιγμή κάποιος μου ρίχτηκε και μου έσκισε το πουκάμισο. Ο Γιάννης έφτασε στο σημείο να τον φέρει σπίτι γονατιστό" είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δήμητρα Παπαδήμα: Έκανε το λάθος και μου ρίχτηκε, ο Γιάννης τον έφερε γονατιστό να μου ζητήσει συγγνώμη

Η Δήμητρα Παπαδήμα σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε στο πιο σοκαριστικό περιστατικό που έχει βιώσει και πώς την βοήθησε ο σύντροφός της, Γιάννης Μποσταντζόγλου. Η κόρη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δήμητρα Παπαδήμα: Έκανε το λάθος και μου ρίχτηκε, ο Γιάννης τον έφερε γονατιστό να μου ζητήσει συγγνώμη

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

ΣΥΡΙΖΑ για Ρωμανό: Aστυνομικές πρακτικές τύπου «συνήθως υπόπτων» δεν αρμόζουν σε σύγχρονο κράτος δικαίου

Οι Γερμανοί αγρότες διαδηλώνουν και πάλι στο Βερολίνο

Γάζα: Τουλάχιστον 120 νεκροί τις τελευταίες 48 ώρες – Πλήγμα του Ισραήλ σκοτώνει ισραηλινή όμηρο

Βρετανία: Η καταιγίδα Μπερτ προκαλεί χάος στις συγκοινωνίες – Ένας νεκρός από πτώση δέντρου

Από τη γιάφκα στο Παγκράτι η βόμβα στο υπουργείο Εργασίας τον Φεβρουάριο του 2024

Ελαιόλαδο: Οι προκλήσεις, η κατανάλωση και η νέα σοδειά – Οι νέες προβλέψεις (γραφήματα)