Ο Χιου Τζάκμαν νόμιζε ότι το «I Will Always Love You» της Γουίτνεϊ Χιούστον γράφτηκε για τον ίδιο (vid)

10:40 - 10/07/2021

Έπεισε τον εαυτό του! Το άρθρο Ο Χιου Τζάκμαν νόμιζε ότι το «I Will Always Love You» της Γουίτνεϊ Χιούστον γράφτηκε για τον ίδιο (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Νόμιζα ότι γράφτηκε για μένα» είπε ο Χιου Τζάκμαν για το «I Will Always Love You» της Γουίτνεϊ Χιούστον

Ο Χιου Τζάκμαν νόμιζε ότι το «I Will Always Love You» της Γουίτνεϊ Χιούστον γράφτηκε για τον ίδιο. «Ο τελευταίος στίχος του τραγουδιού μπορεί να μην είναι «you» (εσύ) αλλά το όνομά μου «Hugh», είπε, αστειευόμενος, ο διάσημος ηθοποιός. Συγκεκριμένα, ο Χιου Τζάκμαν θυμήθηκε με χαριτωμένο τρόπο την περίοδο που ως έφηβος, έπεισε τον εαυτό ... Περισσότερα To άρθρο «Νόμιζα ότι γράφτηκε για μένα» είπε ο Χιου Τζάκμαν για το «I Will Always Love You» της Γουίτνεϊ Χιούστον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Χιου Τζάκμαν: «Nόμιζα ότι το «I Will Always Love You» της Γουίτνεϊ Χιούστον γράφτηκε για μένα»

Ο Χιου Τζάκμαν θυμήθηκε με χαριτωμένο τρόπο την περίοδο που ως έφηβος, έπεισε τον εαυτό του ότι η επιτυχία της Γουίτνεϊ Χιούστον...

Διαβάστε το στο Zougla

Χιου Τζάκμαν: Νόμιζε ότι το «I Will Always Love You» της Γουίτνι Χιούστον γράφτηκε για τον ίδιο

Ο Χιου Τζάκμαν θυμήθηκε με χαριτωμένο τρόπο την περίοδο που ως έφηβος, έπεισε τον εαυτό του ότι η επιτυχία της Γουίτνεϊ Χιούστον του 1992 «I Will Always Love You» είχε αποδέκτη τον ίδιο. Σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, ο 52χρονος ηθοποιός αστειεύτηκε ότι ο τελευταίος στίχος του τραγουδιού μπορεί να μην είναι «you» (εσύ) αλλά το όνομά του «Hugh». «Παρεμπιπτόντως, ακούστε τον τελευταίο στίχο του “I Will Always Love You” της Γουίτνεϊ Χιούστον. Στην πραγματικότητα λέει “Hugh”. Η τελευταία λέξη είναι “Hugh”» πρόσθεσε. «Λοιπόν, έπεισα τον εαυτό μου γι αυτό όταν ήμουν 15» ανέφερε ο Αυστραλός ηθοποιός. «Είπα στον νεότερο εαυτό μου ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χιου Τζάκμαν: Νόμιζα ότι το "I Will Always Love You" της Γουίτνεϊ Χιούστον γράφτηκε για μένα!

Σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, ο Χιου Τζάκμαν αστειεύτηκε ότι ο τελευταίος στίχος του τραγουδιού μπορεί να μην είναι "you" (εσύ) αλλά το όνομά του "Hugh".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Χιου Τζάκμαν: Νόμιζε ότι τραγούδι της Γουίτνεϊ Χιούστον γράφτηκε για τον ίδιο

Ο Χιου Τζάκμαν θυμήθηκε με χαριτωμένο τρόπο την περίοδο που ως έφηβος, έπεισε τον εαυτό του ότι η επιτυχία της Γουίτνεϊ Χιούστον του 1992 «I... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χιου Τζάκμαν: Νόμιζε ότι τραγούδι της Γουίτνεϊ Χιούστον γράφτηκε για τον ίδιο

Διαβάστε το στο spoilers

Ο Χιου Τζάκμαν νόμιζε ότι το «I Will Always Love You» γράφτηκε για τον ίδιο - BINTEO

«Είπα στον νεότερο εαυτό μου ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον τραγουδούσε σε εμένα. Ίσως το πιστεύω ακόμα» τόνισε.

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Θεσσαλονίκη: «Με επίσημο ένδυμα» θα εμφανιστεί ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Μέγαρο Μουσικής

Γ.Γ. Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας για ΑΙ: Φανταστείτε να αλλοιώνεται το μήνυμα θρησκευτικών ηγετών

Ο Στίβεν Σιγκάλ πήγε στο Ντονέτσκ και επισκέφθηκε αιχμάλωτους πολέμου, vid

Τραμπ για Ομπάμα: Νομίζω πως τελικά θα με… ψηφίσει

Βίντεο Δούκα για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Θα μείνουμε κολλημένοι στα ίδια και τα ίδια»;

Συναγερμός στην Αθήνα: Συνελήφθη ζευγάρι αλλοδαπών με εκρηκτικά και όπλα στο ΙΧ τους