Εύα Λάσκαρη: Έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση από πρόσωπο που αυτή τη στιγμή κατηγορείται [Βίντεο]
23:22 - 09/07/2021
"Ήρθε μια κάρτα στην πρεμιέρα στο θέατρο, ήθελε να συνεργαστούμε επειδή κάτι είδε (;) στο ταλέντο μου. Δεν με είχε δει να παίζω", είπε η Εύα Λάσκαρη
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εύα Λάσκαρη: Έχω δεχτεί σεξουαλική πρόταση από πρόσωπο που αυτή τη στιγμή κατηγορείται (βίντεο)
Για τα παιδιά της, την απουσία από τη δουλειά της αλλά και για τη σεξουαλική πρόταση που έχει δεχτεί από πρόσωπο το οποίο αυτή τη στιγμή κατηγορείται, μίλησε μεταξύ άλλων η Εύα Λάσκαρη. Όπως είπε στο OPEN, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν έχει δεχτεί κάποια πρόταση που την έφερε σε αμηχανία, “είχα δεχτεί πολύ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕύα Λάσκαρη: Έχω δεχτεί παρενόχληση από πρόσωπο που τώρα κατηγορείται
Δημοσιεύθηκε: 10 Ιουλίου 2021 16:15 Η Εύα Λάσκαρη μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not για την οικογένειά της, την επαγγελματική καριέρα που άφησε για λίγο και...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Εύα Λάσκαρη: Έχω δεχτεί παρενόχληση από πρόσωπο που τώρα κατηγορείται
Διαβάστε το στο spoilers