Ζόραν Ζάεφ: Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα θα υπογραφεί η συμφωνία με τη ΔΕΣΦΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζάεφ: Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή της συμφωνίας με τη ΔΕΣΦΑ
Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη σημερινή υπογραφή για την κατασκευή του διασυνδετήριου αγωγού φυσικού αερίου με την Ελλάδα, εξέφρασε μιλώντας στο συνέδριο του Economist, ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα θα υπογραφτεί η συμφωνία μεταξύ της National Energy Resources της Βόρειας Μακεδονίας και της ΔΕΣΦΑ για ένα μεγάλο πρότζεκτ 100 εκατ. ευρώ. 54 εκατ. ευρώ είναι το ποσοστό συμμετοχής της Βόρειας Μακεδονίας και αφορά τον διασυνδετήριο αγωγό φυσικού αερίου» ανέφερε. Εξέφρασε μάλιστα την εκτίμηση πως ο διασυνδετήριος αγωγός φυσικού αερίου θα ανοίξει μεγάλες ευκαιρίες όχι μόνο για τη Βόρεια Μακεδονία, αλλά για όλα τα Δυτικά Βαλκάνια και πως
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΖ.Ζάεφ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη σημερινή υπογραφή για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου με την Ελλάδα»
Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη σημερινή υπογραφή για την κατασκευή του διασυνδετήριου αγωγού φυσικού αερίου με την Ελλάδα, εξέφρασε μιλώντας στο συνέδριο του Economist, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα θα υπογραφτεί η συμφωνία μεταξύ της National Energy Resources των Σκοπίων και της ΔΕΣΦΑ για ένα μεγάλο πρότζεκτ 100 εκατ. ευρώ. 54 εκατ. ευρώ είναι το ποσοστό συμμετοχής των Σκοπίων και αφορά τον διασυνδετήριο αγωγό φυσικού αερίου» ανέφερε. Εξέφρασε μάλιστα την εκτίμηση πως ο διασυνδετήριος αγωγός φυσικού αερίου θα ανοίξει μεγάλες ευκαιρίες όχι μόνο για τα Σκόπια, αλλά για όλα τα Δυτικά Βαλκάνια και πως θα φέρει διαφοροποίηση των πηγών προμήθειας φυσικ
Διαβάστε το στο pronews.grΖάεφ: Είμαι πολύ χαρούμενος που θα υπογραφεί η συμφωνία με τη ΔΕΣΦΑ
«Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε το πρώτο βήμα για το άνοιγμα του πρώτου πράσινου διαδρόμου»
Διαβάστε το στο news.gr