Ηλίας Μαμαλάκης: Θα προτιμούσα στο εστιατόριό μου να έχω μόνο εμβολιασμένους

11:18 - 09/07/2021

Υπέρ των εμβολιασμών τάχθηκε ο γνωστός μάγειρας και παρουσιαστής Ηλίας Μαμαλάκης. Όπως είπε στον ΣΚΑΪ η νέα διάταξη της κυβέρνησης για αμιγείς και μεικτούς χώρους στην εστίαση προκάλεσε «πονοκέφαλο» στους εστιάτορες. «Ήρθε αναστάτωση στους εστιάτορες. Έπρεπε να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με την κατηγορία στην οποία επρόκειτο να ανήκει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης και στην συνέχεια θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τους πελάτες και τις διαμαρτυρίες τους. Είμαστε στην απαρχή της 4ης φάσης της πανδημίας, που μας τρομάζει πάρα πολύ» είπε. Ο κ. Μαμαλάκης εξέφρασε την προτίμηση του να υπάρχουν μόνο εμβολιασμένοι στο εστιατόριό του. «Εγώ θα προτιμούσα να έχω μόνο εμβολιασμένους. Η απειλή του 4ου κύματος είνα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Mαμαλάκης: Θα προτιμούσα να έχω μόνο εμβολιασμένους στο μαγαζί μου

Ο γνωστός μάγειρας και παρουσιαστής Ηλία Μαμαλάκης μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ για τα νέα δεδομένα στον χώρο της εστίασης. Το άρθρο Mαμαλάκης: Θα προτιμούσα να έχω μόνο εμβολιασμένους στο μαγαζί μου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ηλίας Μαμαλάκης: Θα προτιμούσα να έχω μόνο εμβολιασμένους στο κατάστημά μου

«Κατά τη γνώμη τη δική μου υποχρεωτικά θα έπρεπε να είναι εμβολιασμένο το προσωπικό»

Διαβάστε το στο news.gr

Μαμαλάκης: Θα προτιμούσα να έχω μόνο εμβολιασμένους στο μαγαζί μου

Μαμαλάκης: Ο γνωστός μάγειρας και παρουσιαστής σχολίασε όλα τα νέα δεδομένα στον χώρο της εστίασης με τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ηλίας Μαμαλάκης: "Αν αποφάσιζα για το δικό μου μαγαζί, θα προτιμούσα μόνο εμβολιασμένους"

"Η εστίαση δεν αντέχει άλλο κλείσιμο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μαμαλάκης: Θα προτιμούσα να έχω μόνο εμβολιασμένους στο μαγαζί μου 

Ο γνωστός μάγειρας και παρουσιαστής, Ηλίας Μαμαλάκης, μίλησε για τα νέα δεδομένα στον χώρο της εστίασης. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή... The post Μαμαλάκης: Θα προτιμούσα να έχω μόνο εμβολιασμένους στο μαγαζί μου  appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Μέχρι πότε θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας τις επόμενες ημέρες

Βαλίτσες για Ρωσια θα ετοιμάσει το 2025 ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 27/12/2024

Απεγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα με επισκέπτες σε καταφύγιο του Ολύμπου

GNTM: Επιστρέφει με νέο κύκλο στο STAR και περιμένει όσους είναι πάνω από 18 να δηλώσουν συμμετοχή

«Εξτρέμ που θα τρίβουν τα μάτια τους»! – Μεταγραφή κλάσης για Ολυμπιακό