Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Έχω λάβει περίεργα… πονηρά μηνύματα στα social media»
16:10 - 08/07/2021
Στην κάμερα του Pop Up μίλησε η Μαρία Διακοπαναγιώτου και την δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, […]
The post Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Έχω λάβει περίεργα… πονηρά μηνύματα στα social media» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Διακοπαναγιώτου: Έχω λάβει περίεργα… πονηρά μηνύματα στα social media
Για την απότομη αναγνωρισιμότητα που απέκτησε ως «Τασούλα» στη γνωστή διαφημιστική καμπάνια εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, τις τηλεοπτικές προτάσεις αλλά και την άρνηση να συμμετάσχει σε κάτι άλλο πέραν της δουλειάς της, μίλησε η Μαρία Διακοπαναγιώτου στην εκπομπή «Pop Up». «Ήταν απότομη η προβολή μου μέσα από τη γνωστή διαφήμιση. Άλλο να το βλέπεις και άλλο να το ζεις. Νόμιζα ότι επειδή είμαι πολύ κοινωνικό παιδί θα τα είχα καταφέρει να το διαχειριστώ αλλά όχι. Τρόμαξα στην αρχή. Γιατί από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν τηλέφωνα, κόσμος που δεν ήξερα και ήθελε συνέχεια κάτι. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι είχε γίνει όλος αυτός ο ντόρος» τόνισε και πρόσθεσε: «Έχω λάβει και περίεργα… πονηρά μηνύματα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαρία Διακοπαναγιώτου: "Έχω λάβει περίεργα… πονηρά μηνύματα στα social media" (video)
"Ήταν απότομη η προβολή μου και στην αρχή τρόμαξα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr