Βανέσα Αδαμοπούλου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό – “Δεν θα σχολιάσω ποτέ την προσωπική μου ζωή”

12:48 - 08/07/2021

Η Βανέσα Αδαμοπούλου και ο Ιωάννης Παπαζήσης πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, κάτι που To άρθρο Βανέσα Αδαμοπούλου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό – “Δεν θα σχολιάσω ποτέ την προσωπική μου ζωή” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αδαμοπούλου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Παπαζήση- Ήμουν πάντα διακριτική

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και αποκάλυψε πως διαχειρίζεται την έκθεσή της στο φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βανέσα Αδαμοπούλου: "Δεν έχω σχολιάσει ποτέ την προσωπική μου ζωή, δεν θα το κάνω ούτε τώρα"

"Ήμουν πάντα διακριτική"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»