Euro 2020: Η σύζυγος του Μοράτα κατήγγειλε νέες απειλές μετά τον αποκλεισμό της Ισπανίας

14:52 - 07/07/2021

Ξέσπασε η σύζυγος του Άλβαρο Μοράτα, μετά τα νέα απειλητικά μηνύματα που της έστειλαν, λίγο μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Ισπανίας από την Ιταλία στο Euro

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εuro 2020: Η σύζυγος του Μοράτα κατήγγειλε απειλές

«Ειλικρινά, δεν υποφέρω για κανένα από αυτά τα μηνύματα. Δεν νομίζω ότι είναι παράγοντας των “Ιταλών” αλλά ηλιθιότητας»: με αυτό τον τρόπο η σύζυγος του Άλβαρο Μοράτα, Αλίς Καμπέγιο, κατήγγειλε νέα προσβλητικά και απεχθή μηνύματα εναντίον της οικογένειάς της, στο Instagram. «Αλλά νομίζω ότι αν είχε συμβεί σε μια πιο εύθραυστη γυναίκα ναι, αυτό θα ήταν ένα πρόβλημα», πρόσθεσε, μετά από το λάθος του συζύγου της από το σημείο του πέναλτι, που σήμανε τον αποκλεισμό της Ισπανίας. «Ας θυμηθούμε ότι είναι ένα άθλημα που ενώνει, όχι για να εκτοξεύετε τις απογοητεύσεις σας. Ελπίζω ότι στο μέλλον μπορούν να ληφθούν σοβαρά μέτρα για αυτόν τον τύπο ανθρώπων: είναι επαίσχυντο και απαράδεκτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εuro 2020: Η σύζυγος του Μοράτα κατήγγειλε απειλές

Euro 2020: «Ειλικρινά, δεν υποφέρω για κανένα από αυτά τα μηνύματα. Δεν νομίζω ότι είναι παράγοντας των “Ιταλών” αλλά ηλιθιότητας»: με αυτό τον τρόπο η σύζυγος του Άλβαρο Μοράτα, Αλίς Καμπέγιο, κατήγγειλε νέα προσβλητικά και απεχθή μηνύματα εναντίον της οικογένειάς της, στο Instagram. «Αλλά νομίζω ότι αν είχε συμβεί σε... The post Εuro 2020: Η σύζυγος του Μοράτα κατήγγειλε απειλές appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η σύζυγος του Μοράτα κατήγγειλε απειλές

Τις απειλές που δέχεται η ίδια και η οικογένεια της σχολίασε η σύζυγος του Μοράτα, κυρία Καμπέγιο η οποία τόνισε ότι είναι προϊόν ηλιθιότητας. «Ειλικρινά, δεν υποφέρω για κανένα από…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Η Ρωσία επαναπατρίζει σχεδόν 90 υπηκόους της από τον Λίβανο

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν θα πάει σε Περού και Βραζιλία για τις συνόδους της APEC και της G20

Εκλογές ΗΠΑ 2024: Ο Τραμπ θα κάνει προσωπάρχισσα του Λευκού Οίκου την διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του

Οι ΗΠΑ έστειλαν κι άλλα F-15 στη Μέση Ανατολή

Conference League: Η Τσέλσι διέλυσε με 8-0 την Νόα και έγραψε ιστορία, θρίαμβος για τον ΑΠΟΕΛ του Χιμένεθ - Δείτε τα γκολ

Βίντεο: Οι αστυνομικοί του Μάντσεστερ συμμετέχουν στο πάρτι των οπαδών του ΠΑΟΚ