Γκλέτσος: Η δήλωση για το ψάρι είναι ιερή και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
14:34 - 07/07/2021
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε μεταξύ άλλων για την επίμαχη δήλωση που είχε κάνει για το «ψάρι»,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γκλέτσος: Η δήλωση για το ψάρι είναι ιερή και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Γκλέτσος: Η δήλωσή μου για το ψάρι είναι ιερή και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
Η συζήτηση ξεκίνησε από τον Άρη Καβατζίκη, ο οποίος του τόνισε ότι με τα όσα είπε τότε έβαλε ένα λιθαράκι, ώστε τα παιδιά της περιφέρειας που είναι πιο συντηρητική να πάρουν μια ανάσα.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑπόστολος Γκλέτσος: «Η δήλωση για το ψάρι είναι ιερή και όποιος κατάλαβε»
Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στο Πάμε Δανάη την Τετάρτη, χόρεψε ένα τσάμικο και έκανε και μια αποκάλυψη που… δεν άρεσε καθόλου στη Δανάη Μπάρκα. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν είναι μόνος αυτή την περίοδο. Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την απασχόλησή του με τη γη, τις αλλαγές στην κοινωνία, αλλά και τις… κακές κριτικές ... Περισσότερα
To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: «Η δήλωση για το ψάρι είναι ιερή και όποιος κατάλαβε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑπόστολος Γκλέτσος: «Η δήλωσή μου για το ψάρι είναι ιερή και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»
Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα όπου παραχώρησε συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιβόητη δήλωσή του...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑπόστολος Γκλέτσος: «Η δήλωσή μου για το ψάρι είναι ιερή και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»
Καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Απόστολος Γκλέτσος και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιβόητη δήλωσή του για το… «ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές». «Όταν έλεγα ότι η δήλωσή μου είναι ιερή, αυτό εννοούσα και γι’ αυτό το έκανα. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Και όποιος θέλει να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑπόστολος Γκλέτσος: “Η δήλωσή μου για το ψάρι είναι ιερή και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε”
Ο Απόστολος Γκλέτσος φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιβόητη δήλωσή
To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: “Η δήλωσή μου για το ψάρι είναι ιερή και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑ.Γκλέτσος: «Η δήλωση για το ψάρι είναι ιερή και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε»
Ο Απόστολος Γκλέτσος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε μεταξύ άλλων για την επίμαχη δήλωση που είχε κάνει για το «ψάρι», για τις αλλαγές στην κοινωνία αλλά και για το ότι δεν πήρε ποτέ καλή κριτική στο θέατρο.
«Ήμουν, είμαι και θα είμαι αγρότης. Αγρότης γεννήθηκα και αγρότης θα πεθάνω. Κάνω και άλλα πράγματα, όπως είναι η ηθοποιία και η τοπική αυτοδιοίκηση. Εμένα οι ρίζες μου ήταν στην Στυλίδα. Έκανα μία παρένθεση και επέστρεψα.
Βασανίστηκα πολύ όσο ήμουν σε αυτή την παρένθεση. Με κούρασαν οι πολλές ώρες δουλειάς και οι ρυθμοί της πρωτεύουσας. Στα 42 μου δεν άντεξα και γύρισα στη Στυλίδα», δήλωσε ο ηθοποιός.
Ο Απόστολος Γκλέτσος θεωρεί πως μάλλον τον βοήθησε η εξωτερική του
Διαβάστε το στο pronews.grΑπόστολος Γκλέτσος: «Η δήλωση μου για το ψάρι είναι ιερή»
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την περίφημη φράση «το ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές».Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε στην Δανάη Μπάρκα για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας αναφέρθηκε και στην περίφημη φράση που είπε στο παρελθόν: «το ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές». Χαρακτηριστικά λοιπόν, είπε πως «όταν έλεγα ότι η δήλωσή μου είναι ιερή, αυτό εννοούσα και γι’ αυτό το έκανα. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Και όποιος θέλει να ειρωνευτεί, να το χλευάσει ή να κάνει πλάκα, καλώς να ορίσει». Παράλληλα, δήλωσε ότι «αλλάζει η κοινωνία. Αλλάζει, με άλλες ταχύτητες αλλάζουν τα αστικά κέντρα κα
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr