Ιωσήφ Μαρινάκης: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον χωρισμό του – “Δεν είμαι ευτυχισμένος αυτή την περίοδο στη ζωή μου”
14:04 - 07/07/2021
Τίτλοι τέλους για τον γάμο του Ιωσήφ Μαρινάκη και της Χρύσας Καλπάκη. Μετά από 14 χρόνια
To άρθρο Ιωσήφ Μαρινάκης: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον χωρισμό του – “Δεν είμαι ευτυχισμένος αυτή την περίοδο στη ζωή μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωσήφ Μαρινάκης για τον χωρισμό του: Δεν νιώθω ευτυχισμένος αυτή την περίοδο της ζωής μου
Ο ηθοποιός και η Χρύσα Καλπάκη χώρισαν μετά από 14 χρόνια.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΟ Ιωσήφ Μαρινάκης εξομολογείται: «Δεν είμαι ευτυχισμένος αυτή την περίοδο»
Τι είπε ο Ιωσήφ Μαρινάκης στον αέρα του Open για το χωρισμό του. Ο Ιωσήφ Μαρινάκης, ο οποίος χώρισε από τη Χρύσα Καλπάκη μετά από 14 χρόνια, βρέθηκε καλεσμένος στο Καλοκαίρι #not και μίλησε γι’ αυτή την περίοδο της ζωής του. «Οι αναμνήσεις που με κάνουν ευτυχισμένο, είναι αυτές όπως τότε που έκανα ελεύθερο κάμπινγκ ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Ιωσήφ Μαρινάκης εξομολογείται: «Δεν είμαι ευτυχισμένος αυτή την περίοδο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΙωσήφ Μαρινάκης: Δε νιώθω ευτυχισμένος αυτήν την περίοδο
Απέναντι από την Ελένη Τσολάκη, καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open βρέθηκε ο Ιωσήφ Μαρινάκης το πρωί της Τετάρτης. Ο ηθοποιός ο οποίος έκλεισε το κεφάλαιο «γάμος» πριν λίγο καιρό αφού αποφάσισαν με την πρώην σύζυγο του, Χρύσα Καλπάκη να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου, ο Ιωσήφ Μαρινάκης τόνισε τι τον κάνει να αισθάνεται ευτυχισμένος. «Οι αναμνήσεις που με κάνουν ευτυχισμένο, είναι αυτές όπως τότε που έκανα ελεύθερο κάμπινγκ και ήμουν ξυπόλητος, με παρεό, πάνω στη θάλασσα με καλή παρέα. Μια σύντροφο δίπλα μου, δυο φίλοι… τι άλλα; Θέλουμε πολλά πράγματα στη ζωή μας; Τα βασικά» ανέφερε ο Ιωσήφ Μαρινάκης. Είναι όμως ευτυχισμένος αυτή
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωσήφ Μαρινάκης: «Δεν νιώθω ευτυχισμένος αυτή την περίοδο της ζωής μου»
Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη χώρισαν μετά από 14 χρόνια. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο Καλοκαίρι #not το μεσημέρι της […]
The post Ιωσήφ Μαρινάκης: «Δεν νιώθω ευτυχισμένος αυτή την περίοδο της ζωής μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΙωσήφ Μαρινάκης: Δεν είμαι ευτυχισμένος αυτή την περίοδο στη ζωή μου
Ο γνωστός ηθοποιός και η Χρύσα Καλπάκη χώρισαν μετά από 14 χρόνια Ο Ιωσήφ Μαρινάκης βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής Καλοκαίρι #not σήμερα το μεσημέρι...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ιωσήφ Μαρινάκης: Δεν είμαι ευτυχισμένος αυτή την περίοδο στη ζωή μου
Διαβάστε το στο spoilersΙωσήφ Μαρινάκης: Μιλάει πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από την Χρύσα Καλπάκη – Δεν είμαι ευτυχισμένος
by elisavet07/07/2021 17:2607/07/2021 17:272 Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Ιωσήφ Μαρινάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν είναι...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ιωσήφ Μαρινάκης: Μιλάει πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του από την Χρύσα Καλπάκη – Δεν είμαι ευτυχισμένος
Διαβάστε το στο spoilersΙωσήφ Μαρινάκης: «Δεν νιώθω ευτυχισμένος αυτή την περίοδο της ζωής μου»
Όλα όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός μετά τον χωρισμό του...
Διαβάστε το στο patrasevents.gr