Ο Γιώργος Κωνσταντίνου έγραψε τρία διαφορετικά σήριαλ

01:48 - 07/07/2021

Στο πλατό της εκπομπής «φλΕΡΤ» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Κωνσταντίνου το απόγευμα της Τρίτης. Ο ηθοποιός κάθισε απέναντι από την Νάντια Κοντογεώργη και αναφέρθηκε στην σημερινή κατάσταση της τηλεόρασης ενώ εξομολογήθηκε πως έχει γράψει τρία διαφορετικά σήριαλ τα οποία πρότεινε σε σταθμούς αλλά η συνεργασία δεν προχώρησε. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Έχει γίνει τέτοια ανατροπή στο θέμα της τηλεόρασης που δεν ξέρεις από που να την πιάσεις και που να τελειώσεις. Δεν μπορείς δηλαδή αυτή τη στιγμή να κάνεις μια πρόχειρη κριτική. Υπάρχουν καλές στιγμές και υπάρχουν και πάρα πολλές κακές στιγμές. Υπάρχει καταρχήν μια μίμηση φοβερή. Κάνει ένας δηλαδή

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Στεργίου για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ

«Δύο χρόνια με συμπιεσμένα γεγονότα δεκαετιών. Ελληνοτουρκικά, πανδημία, το σοκ στην οικονομία. Κάθε κρίση και μία “πολυπαραγοντική εξίσωση” για δυνατούς λύτες», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργος Στεργίου, με αφορμή τα δύο χρόνια διακυβέρνησης από τη ΝΔ. «Με γνώση, αποφασιστικότητα και την κοινωνία παρούσα ξεπερνάμε την καταιγίδα. […] The post Ο Γιώργος Στεργίου για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Γιώργος Κωνσταντίνου: Αποκάλυψε γιατί έπαιξε μόνο σε 15 ταινίες

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποκάλυψε γιατί έκανε μόνο 15 ταινίες στο κινηματογράφο.Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Pop Up» και αναφέρθηκε στη σπουδαία καριέρα του, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί έκανε λίγες ταινίες στο κινηματογράφο. «Δεν υπάρχει κάποια ταινία από αυτές που έχω κάνει που να είναι αγαπημένη μου», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, δήλωσε πως «Για μένα είναι ξεχωριστές η καθεμία. Είναι και άλλοι χαρακτήρες. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μου έκαναν προτάσεις για να παίξω σε ταινίες. Δεν είχα τυποποιηθεί, να είμαι ένας τύπος σε όλα τα έργα». «Σκέψου ο Βέγγος να άφηνε το τρέξιμο και να έκανε ένα σοβαρό έργο. Δεν θα είχε επιτυχία. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που τυποποιή

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Συναγερμός για ένοπλο με καραμπίνα στην Ηλιούπολη – Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη σύζυγό του

Συναγερμός για ένοπλο στην Ηλιούπολη

Βρετανός βρέθηκε απανθρακωμένος στο όχημα του στην Κεφαλονιά

Στο αυτόφωρο ο σερβιτόρος που μετέφερε την τούρτα που προκάλεσε τη φωτιά στο μπαρ στο Παγκράτι

Κρήτη: Άνδρας έπεσε σε πηγάδι σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου

Πυροβολισμοί στο Λονδίνο με ένα 9χρονο κορίτσι και έναν 34χρονο άνδρα τραυματίες