Η Τζόυς Ευείδη κάνει μπότοξ 3 μέρες πριν αρχίσει η σειρά
10:57 - 13/12/2019
Η Τζόυς Ευείδη μπήκε για λίγο Στη Φωλιά των Κου Κου και εξομολογήθηκε για διάφορες πτυχές της ζωής της, στον […]
The post Η Τζόυς Ευείδη κάνει μπότοξ 3 μέρες πριν αρχίσει η σειρά appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζόυς Ευείδη: «Κάνω μπότοξ τρεις μέρες πριν ξεκινήσει μια νέα σειρά»
Η Τζόυς Ευείδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου-Κου, λίγο πριν την επιστροφή του Καφέ της Χαράς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες...
Διαβάστε το στο ZouglaΤζόυς Ευείδη: Κάνω μπότοξ 3 ημέρες πριν τη δουλειά για να σώσω ό,τι μπορώ
Λίγες ημέρες, πριν την πολυαναμενόμη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», η τηλεοπτική...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤζόυς Ευείδη: Κάνω μπότοξ τρεις μέρες πριν αρχίσει η δουλειά για να σώσω ότι μπορώ
Η Τζόυς Ευείδη μίλησε στην εκπομπή η Φωλιά των Κου Κου και εξομολογήθηκε για διάφορες πτυχές της ζωής της, στον Γιάννη Πουλόπουλο.
“Δεν υπάρχει κανένα εχέγγυο ότι θα πάει καλά Το Καφέ της Χαράς, αν ξέραμε τη συνταγή της επιτυχίας θα κάναμε όλοι σουξεδάκια.
“Προσπαθώ να κάνω
Διαβάστε το στο madata.grΤζόυς Ευείδη: Κάνω μπότοξ 3 ημέρες πριν από δουλειά για να σώσω ό,τι μπορώ
«Αν δεν είχα δουλειά, θα ήμουν σαν μπαμπουίνος τώρα»...
Διαβάστε το στο news.grΠρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς»: Κάνω μπότοξ 3 μέρες πριν αρχίσει η σειρά
Η Τζόυς Ευείδη μπήκε για λίγο Στη Φωλιά των Κου Κου και εξομολογήθηκε για διάφορες πτυχές της ζωής της, στον Γιάννη Πουλόπουλο. “Δεν υπάρχει κανένα εχέγγυο ότι θα πάει καλά Το Καφέ της Χαράς, αν ξέραμε τη συνταγή της επιτυχίας θα κάναμε όλοι σουξεδάκια. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά, Συχνά πάω στην τράπεζα πατάω […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤζόυς Ευείδη: Προσπαθώ να κάνω μπότοξ 3 ημέρες πριν αρχίσει κάθε δουλειά
Η Τζόυς Ευείδη έχει πει και παλαιότερα πως πλήττει να ασχολείται με τα της ομορφιάς και κάνει μόνο τα βασικά για τον εαυτό της.
Στη νέα της συνέντευξη «Στη Φωλιά των Κου Κου», η γνωστή ηθοποιός που σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα με το «Καφέ της Χαράς» είπε χαριτολογώντας ότι αν δεν έκανε μπότοξ, θα ήταν τώρα σαν μπαμπουίνος.
«Συνήθως κάνω μπότοξ τρεις μέρες πριν τη δουλειά για να σώσω ό, τι μπορώ. Αν δεν είχα δουλειά, θα ήμουν σαν μπαμπουίνος τώρα», ανέφερε η τηλεοπτική «Σταυρούλα».
Δείτε το video
Διαβάστε το στο entertv.gr