Αλέκος Συσσοβίτης: Η επιτυχία στο ‘Είσαι το ταίρι’ και το μεγάλο του παράπονο (VIDEO)

10:03 - 13/12/2019

“Από τότε που κάναμε την επιτυχία στο ‘Είσαι το ταίρι μου’, δεν ξαναχτύπησε ποτέ το τηλέφωνο, δεν έχω κάνει ούτε μία ταινία στον κινηματογράφο εδώ και χρόνια. Λες και αυτό στιγμάτισε την ταυτότητά μου”, είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης μιλώντας στην εκπομπή The 2Night Show. “Έκανα οκτώ ταινίες, τη μία πίσω από την άλλη μέχρι να γίνει το ‘Είσαι το ταίρι μου’. Από τη στιγμή που έγινε μία μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση λες και αυτοί οι άνθρωποι του κινηματογράφου να θεώρησαν ότι δεν έχεις θέση στο σινεμά. Δεν μου έχουν κάνει καμία πρόταση στο σινεμά. Δεν έχει ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο να μου πουν έλα να παίξεις σε μία ταινία”, ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε: “Όλο αυτ

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέκος Συσσοβίτης: «Μετά από το "Είσαι το ταίρι μου" δεν έχει ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο...»

Ο Αλέκος Συσσοβίτης ήταν ένα από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» το βράδυ της Πέμπτης. Ο γνωστός ηθοποιός στη συνέντευξη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αλέκος Συσσοβίτης: "Μετά το Είσαι Το Ταίρι Μου δεν έχει ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο"

Ο Αλέκος Συσσοβίτης παραχώρησε συνέντευξη στο The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς "Είσαι το ταίρι μου" και στην αντιμετώπιση που δέχτηκε από ανθρώπους του ελληνικού κινηματογράφου. The post Αλέκος Συσσοβίτης: "Μετά το Είσαι Το Ταίρι Μου δεν έχει ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο" appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλέκος Συσσοβίτης: "Από το "Είσαι το ταίρι μου" έμεινε πίκρα για το πως εξελίχθηκε ο ρόλος μου" (video)

"Έχασε τη δυναμική του"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο