Νέο μήνυμα του Ρικ Πιτίνο για την Εθνική Ελλάδας - «Εις το επανιδείν αδέρφια μου!

22:14 - 05/07/2021

Ο Ρικ Πιτίνο μετά το τέλος του Προολυμπιακού τουρνουά, αποχαιρέτησε τους παίκτες και το προπονητικό τιμ του στην Εθνική Ελλάδας . Ο Ιταλός τεχνικός έκανε σχετική ανάρτηση στο twitter, όπου και υποστήριξε ότι θα του λείψουν από εδώ και στο εξής, καθώς επιστρέφει στις ΗΠΑ και τη θέση του προπονητή στο πανεπιστήμιο της Iona. Πιο συγκεκριμένα, ο Πιτίνο έγραψε τα εξής: “Μόλις αποχαιρέτησα τους Έλληνες παίκτες και το προσωπικό μου. Συνειδητοποιώ σήμερα το πρωί πως κάθε ένας από αυτούς είναι τόσο ξεχωριστός. Θα τους χάσω αυτούς και την απίστευτη προσπάθειά τους. Εις το επανιδείν αδέρφια μου!” Just said farewell to my Greek players and staff. I realize this morning how each one of them is so special. G

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις