Εμβολιασμοί: Τα Ιόνια Νησιά πρωτοπορούν και η Στερεά Ελλάδα έχει τα χαμηλότερα ποσοστά

15:32 - 05/07/2021

Οι κάτοικοι των νησιών του Ιονίου πελάγους αναδεικνύονται «πρωταθλητές» στους εμβολιασμούς στην Ελλάδα, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στη σημερινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο γενικός γραμματέας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, η συγκεκριμένη περιφέρεια «προηγείται» (ποσοστιαία) στην άτυπη κούρσα και των πλήρως εμβολιασμένων, αλλά και αυτών που ... Περισσότερα To άρθρο Εμβολιασμοί: Τα Ιόνια Νησιά πρωτοπορούν και η Στερεά Ελλάδα έχει τα χαμηλότερα ποσοστά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εμβολιασμοί: Πρωτοπόροι τα Ιόνια Νησιά - Σε Στερεά Ελλάδα τα χαμηλότερα ποσοστά

Οι κάτοικοι των νησιών του Ιονίου πελάγους αναδεικνύονται «πρωταθλητές» στους εμβολιασμούς στην Ελλάδα, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στη σημερινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο γενικός γραμματέας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, η συγκεκριμένη περιφέρεια «προηγείται» (ποσοστιαία) στην άτυπη κούρσα και των πλήρως εμβολιασμένων, αλλά και αυτών που έχουν κάνει τουλάχιστον μια δόση.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Οι εμβολιασμοί ανά Περιφέρεια: Τα Ιόνια Νησιά σπάνε ρεκόρ- Σε Στερεά Ελλάδα τα χαμηλότερα ποσοστά [Πίνακας]

Οι κάτοικοι των νησιών του Ιονίου πελάγους αναδεικνύονται "πρωταθλητές" στους εμβολιασμούς στην Ελλάδα - Η αμβολιαστική κά

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Τα Ιόνια Νησιά «πρωταθλητές» στους εμβολιασμούς – Σε Στερεά Ελλάδα τα χαμηλότερα ποσοστά

Οι κάτοικοι των νησιών του Ιονίου πελάγους αναδεικνύονται «πρωταθλητές» στους εμβολιασμούς στην Ελλάδα. Αυτό δείχνουν  τα στοιχεία που παρουσίασε στη σημερινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη,…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ανάλυση Skynews: Γιατί η 1.000ή ημέρα πολέμου στην Ουκρανία είναι η πιο κρίσιμη – Προειδοποιεί πρώην σύμβουλος του Πούτιν

Ο Νίκος Ρωμανός έφτασε στον εισαγγελέα για να απολογηθεί για τη «γιάφκα» των Αμπελοκήπων

Πρώην όμηρος της Χαμάς συγκλονίζει σε ντιμπέιτ με φιλοπαλαιστίνιο: «Η ανιψιά μου είδε την απαγωγή μου στο TikTok»

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για δημοπρασία κοσμημάτων της Ζώης Λάσκαρη: «Η οικογένειά μου, δεν έχει καμία σχέση»

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Όταν πάτησα στη σκηνή, κατάλαβα ότι μου είχαν κλέψει το ρολόι που φορούσα»

Νεκρός 14χρονος μαθητής στα Τίρανα από τις μαχαιριές συνομηλίκου του κοντά σε σχολείο